Altcoin HaberleriManşetTop 10

Cardano (ADA) 9’uncu sıraya yükseldi!

Sponsorlu İçerik

Cardano (ADA) fiyatı, dün yaklaşık %12 civarında beklenmedik yükselişle 0.08 ile 0.09 dolar arasındaki güçlü direnç bölgesinden çıktı. CoinMarketCap sıralamasında da 9. sıraya yerleşti. Zincir üstü veriler, ADA‘nın büyük yükselişin ilk aşamalarında olabileceğini gösteriyor.

Cardano (ADA) 9’uncu sırada

Cardano (ADA) Mayıs sonundan Haziran başına kadar güçlü bir şekilde toparlandı. Ve 0.055 dolardan 0.090 dolara yükseldi. O zamandan beri, fiyatı 0.080 dolar civarında yatay bir seyir izledi. Bununla birlikte, dün Shelley kodunun ana ağda başarıyla uygulandığının duyurulmasıyla, ADA fiyatı hızlı bir artış yaşadı.

Bitcoin dün küçük kazançlar kaydettiği için, genel piyasa duyarlılığından bağımsız olarak meydana gelmesi özellikle dikkat çekti. Üç saat içinde, ADA 0.083 dolardan 0.097 dolara yükseldi. Bu, ADA’nın 0.107 dolar seviyesinde işlem gördüğü Haziran 2019’un biraz altında.

Haberimizin hazırlandığı sırada, ADA fiyatı son 24 saat içinde %12.27 oranında yükseliş kaydederek 0.094 dolardan işlem görüyor. 2.46 milyar dolarlık piyasa değeri ile Cardano (ADA) piyasa değeri açısından 9. sırada yer alarak ilk 10’da yükselmeye devam ediyor.

Veriler, Cardano (ADA) rallisini onaylıyor

Sadece Pazartesi günü, Cardano’nun zincirdeki verileri düştü. 0.08 dolar ile 0.09 dolar arasındaki fiyat aralığı güçlü bir direnç oluşturdu. Bu nedenle, dünkü yükseliş birçok analiste sürpriz oldu. Öte yandan, artık daha fazla kazanç için yolun açık olduğu anlaşılıyor.

IntoTheBlock, özellikle de Fiyat Etrafında Para İçi / Dışı (IOMAP) göstergesinde, ADA başka bir yükselişin erken aşamalarında olabilir. Bu alandaki artış eğilimini durdurabilecek hacim anlamında 0.09 dolar ile 0.11 dolar arasında çok az direnç var.

Dün yaşanan yükselişe işlem hacmindeki artış ve özellikle de ADA balinalarının hacmi eşlik etti. IntoTheBlock verileri 100.000 doların üzerindeki büyük işlemlerin önemli ölçüde arttığını gösteriyor.

Bununla birlikte, sadece zincirdeki veriler değil, aynı zamanda yenilenen bir fiyat rallisinin sadece erken aşaması olduğunu söyleyen temel verilerde var. Bugün, Cardano Sanal Zirvesi’nde Shelley kodunun lansmanı kutlanacak. Charles Hoskinson’ın açıklamasına göre, zirvede bir veya iki sürpriz olacak. Shelley’in piyasaya sürülmesine ek olarak, Cardano’nun gelişiminin sonraki aşamaları, programı ve muhtemelen ortaklıkları açıklanacak.

Nihayetinde, ADA fiyatı bugün ve yarın yeni ortaklıklar ve ürünler duyurulduğunda sanal zirve tarafından desteklenebilir.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmelerden anlık haberdar olmak ister misiniz?>>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edin gelişmeleri kaçırmayın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu