Altcoin HaberleriManşetTop 10

Cardano (ADA) EOS, Tezos ve Chainlink’i geçti!

Sponsorlu İçerik

Cardano’nun fiyatı son 30 gün içinde yüzde 70’den fazla arttı ve en büyük 30 kripto para birimi arasında en iyi performans gösteren varlık oldu. Ayrıca, Shelley’in lansmanı için hazırlıklar başarıyla devam ediyor ve Cardano Sanal Zirvesi’nin tarihi açıklandı.

Fiyattaki artış, tüm Cardano geliştirici topluluğunun üzerinde çalıştığı 29 Temmuz 2020’de Shelley Mainnet ve Shelley Hardfork’un erken lansmanından kaynaklanıyor. Shelley Mainnet’teki ilk staking ödüllerinin 18 Ağustos 2020’den itibaren piyasaya sürülmesi bekleniyor. Son yapılan açıklamada IOHK, topluluğa hazırlıkların iyi gittiğini bildirdi.

9 Haziran’da Friends & Family Testnet’e daha fazla staking havuz operatörü eklenecek. Bugüne kadar toplam 50 staking havuz operatörü aktif ve 81 staking havuzunun sorunsuz çalışmasını sağlıyor. Ayrıca Cardano node alanında da ilerleme kaydedildi. Bugün, genel test ağı için standart node görevi görecek olan Cardano Node 1.13.0 güncellemesi yayınlandı.

Charles Hoskinson bugün yaptığı açıklamada, Cardano Sanal Zirvesi‘nin 02 ve 03 Temmuz 2020’de gerçekleşeceğini duyurdu. Uzun süredir beklenen etkinlikte tanınmış konuşmacılar Stephen Wolfram ve Vinton G. Cerf de yer alacak.

Cardano (ADA)’nun fiyatı son 30 gün içinde %72.75 artarak 0.0861 dolara yükseldi. Cardano (ADA) en büyük kripto para birimleri arasında 10’uncu sırada, piyasa değeri 2.21 milyar dolar ve böylece EOS, Tezos ve Chainlink’i geçti.

Diğer altcoin haberleri için enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu