Altcoin HaberleriManşetTop 10

Cardano, Chainlink ile ortaklık mı kuracak?

Sponsorlu İçerik

Cardano ve Chainlink’in kurucuları, olası bir ortaklık hakkında görüşme yaptı.

IOHK CEO’su Charles Hoskinson, Cumartesi günü bir saatlik AMA oturumunda Cardano ekosistemindeki mevcut projeler, ilerleme ve ortaklıklar hakkında konuştu. Muhtemelen Hoskinson’ın verdiği en heyecan verici haber, Chainlink (LINK) ile olası bir ortaklık hakkındaydı.

Bir kullanıcı Hoskinson’a Cardano’nun kendi Oracle çözümünün ilerleyişini ve Chainlink’in kurucusu Sergey Nazarov ile görüşmesinin sonuçlarını sordu. Hoskinson, konuşmanın sonuçlarını özel olarak açıklamasa da, zamanı gelince ortaklık hakkında resmi bir açıklama olacağını söyledi.

Hoskinson’un belirttiği gibi, Cardano’nun temel ilkelerinden biri kullanıcılara ve geliştiricilere çeşitli seçenekler sunmak. Hoskinson, Chainlink’in daha kapsamlı bir Oracle çözümünün parçası olma potansiyeline sahip harika bir ürün olduğunu belirtti. Bu nedenle, Hoskinson, Chainlink’in Sergey Nazarov ile konuşmasının sonucunu açıklayacak.

”Bir noktada açıklama yapacağız. Ancak Chainlink hakkında bir tartışma yaptık ve bu harika bir ürün. Kesinlikle daha geniş bir Oracle çözümünün bir parçası olabilir. Seçime inanıyorum. Cardano kullanıcılarına ve geliştiricilerine çok sayıda seçenek, stabilcoin’lerden Oracle’a kadar her şey vermek önemli. Orada neler başarabileceğimizi görmek çok güzel olacak.”

Cardano’nun Afrika’daki projeleri

Başka bir kullanıcı Hoskinson’a Afrika’daki projelerin mevcut durumu hakkında sorular sordu. Cardano Vakfı, Blockchain teknolojisinin benimsenmesini desteklemek için Nisan ayında Güney Afrika Ulusal Blockchain İttifakı (SANBA) ile bir ortaklık kurdu.

IOHK, Afrikalı çiftçilere üretimlerini artırmak için araçlar sağlama girişimi kapsamında bir süredir gübre kuponu projesi üzerinde çalışıyor. Afrika’daki projeler hakkında yorum yapan Hoskinson şunları söyledi:

”ATA projesi için başka bir şirket tarafından sübvanse edildik. Çılgındı. Çünkü, anlaşmanın 500.000 dolara mal olacağını düşündük. Ama gerçekten istedim, bu yüzden 100.000 dolar teklif ettim. biri 35.000 dolar teklifle geldi. İyi haber şu ki, muhtemelen bu düzenlemede bir alt yüklenici ile gelebiliriz. Bu, ATA ile kupon işine girmenin başka bir yolu. Ayrıca bir telekomünikasyon anlaşması için teklif verdik. Ek olarak bir nakliye anlaşması için teklif veriyoruz ve birkaç şey daha var.”

Özellikle Tanzanya’da Hoskinson, 4G ile ilgili ağ oluşturan bir telekomünikasyon şirketi ile birlikte bir proje bildirdi. Şirket yakın zamanda fon aldı. Bu yüzden proje yavaş yavaş başlıyor. Ancak Hoskinson yakında resmi bir açıklama olacağını söyledi.

Tüm ADA’lar dolaşımda olduğunda ne olacak?

Başka bir kullanıcı tarafından 45 milyar ADA’nın tümü dolaşımda olduğunda ne olacağını sorulduğunda, Hoskinson açıkladı:

”Bitcoin’de olanın aynısı olacak. İşlem ücretleri sistemi kapsamaktadır. Eğer bir milyar kullanıcıya sahip küresel bir sistem oluşturursak, kaç işlem yapılacağını düşünüyorsunuz. Tüm bu ücretlerin toplamı enflasyondan çok daha fazlasını kapsayacak. Yüzlerce yerli token olabilir ve onlar için de ücret ödenecek.”

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu