Altcoin HaberleriManşetTop 10

Chainlink (LINK), ilk 10 kripto para arasına girdi

Sponsorlu İçerik

Chainlink (LINK) son 24 saatte yaklaşık %40 arttı ve tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Kripto para birimi, Binance’da 8,48 dolara yükseldi ve tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ulaştı.

Haberimizin yayına girdiği sırada, LINK fiyatı biraz geri çekildi ve 7,87 dolardan işlem görüyordu.

LINK 6 Temmuz’da eski ATH’nin üzerine çıktı ve o zamandan beri yükselmeye devam ediyor. O zamanki yükselişin nedeni, Çin’in Blockchain Servis Ağının Hangzhou Blockchain Uluslararası Haftası’nın açılış töreninde tanıtmasıydı.

Resmi açıklamalara göre, ağ zaten Çin’deki 100’den fazla şehirde halka açık şehir node’leri kurmuş ve bu da onu dünyanın en büyük Blockchain altyapı ağı haline getirmişti. Daha önce ülke, ani fiyat hareketini açıklayabilecek Chainlink oracle’ı entegre edeceğini açıklamıştı.

LINK, şu anda piyasa değeri açısından 10. en büyük kripto para birimi.

Bitcoin fiyatı durgun seyrediyor

Bitcoin’in fiyatı 9.300 doların altında işlem görüyor. Ancak, uzun süreli stabil fiyat dönemleri genellikle sert fiyat hareketleri ile sona erdiğini birçok kez gördük.

Ayrıca, Bitcoin ticaret hacmi de azalıyor. Haziran ayı, Bitcoin’in geçtiğimiz yılın Ekim ayından bu yana fiyatının en az volatilite ayı olmasıyla sona erdi. Bu durum piyasadaki volatilite eksikliğini daha da belirledi. Buna ek olarak, RSI’nın büyük bir düşüş üçgeni modeli içinde konsolide olduğu görülüyor ve önümüzdeki hafta bir yerde zirveye ulaşması bekleniyor.

Bitcoin fiyatındaki büyük bir hareket, şu anda yükselen altcoin’leri olumsuz etkileyebilir. Her halükarda, 9.300 dolar ile 9.400 dolar arasındaki alan, izlenmesi gereken büyük direnç olmaya devam ediyor. Aşağı yönde, 9.000 dolar en önemli destek hattı olarak işlev görüyor.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu