Altcoin HaberleriTop 10

Chainlink, Provide ile ortaklık kurdu

Sponsorlu İçerik

Chainlink, Oracle hizmetlerini DLT platformuna entegre etmek için Provide ile ortaklık kurdu.

Chainlink, Provide Technologies platformuyla ortaklık kurduğunu duyurdu. Ortaklık sayesinde Provide, Chainlink’in Oracle hizmetlerini Provide API’sına entegre edecek ve geliştirilecek düşük kodlu bir çerçeve sunabilecek.

Basın açıklamasına göre, ortaklıktan yararlanacak geliştiriciler Provide API’sini kullanarak Chainlink veri akışına erişebilecekler. Ayrıca, Chainlink node’leri için basit anahtarlı dağıtım etkinleştirilecek. Şirketler ayrıca, kripto para kullanmak zorunda kalmadan Chainlink tarafından sağlanan premium verilere ulaşabilecekler.

Chainlink, Oracle hizmetleri için standart hale geldi

Açıklamaya göre, Provide ile yapılan ortaklık, akıllı sözleşmelerdeki Oracle hizmetleri için Chainlink’in standart konumunu daha da güçlendirecek. Bu anlamda ortaklar, Oracle API’sı ve node düzenlemelerinin desteğini artırmak için çalışmaya devam edeceklerini söylediler.

LINK fiyatı

LINK son 24 saat içinde %16.04 oranında arttı. Haberimizin yayına girdiği sırada, LINK haftalık %37.1 ve aylık %100.42 oranında yükselerek 9.71 dolardan işlem görüyordu. Böylece, LINK ilk 20 kripto para arasında en çok yükselen altcoin oldu.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu