Altcoin HaberleriManşetTop 10

Charlie Lee’nin Hedefi Kripto Para Ödemeleri Ve Gizlilik

Sponsorlu İçerik

Litecoin (LTC) kurucusu Charlie Lee, kripto para birimleri için spekülasyon ve değer deposu dışında başka kullanım durumları gördüğünü söyledi. Ödemeler ve gizlilik işlemleri listenin başında yer alıyor.

Lee, Litecoin Vakfı‘nın güvenilir bir değişim aracı olmak için piyasa değeriyle dünyanın yedinci en büyük kripto para birimini nasıl şekillendirdiğini açıklıyor.

Charlie Lee:

“Litecoin ile kesinlikle paraları sadece bir değer deposu olarak tutmak yerine paraları harcayacakları ödemelere daha fazla yönelmeyi hedefliyoruz. Litecoin’i destekleyen, insanların Litecoin’lerini kolayca çekebilecekleri veya Litecoin’e nakit dönüştürebilecekleri daha fazla ATM’nin olduğunu görebilirsiniz. Amaç Litecoin’in para olması. Burası, değerinizi depoladığınız yer, ayrıca mal ve hizmet satın almak için kullanabileceğiniz yer.”

Lee, Litecoin’i ödemeler için tercih edilen kripto para birimi olarak desteklemek için işlemlerini özel yapma kaynaklarını bir araya getiriyor.

Charlie Lee:

“Son zamanlarda, MimbleWimble’daki Litecoin’i daha özel hale getirmenin yollarını oluşturmak için gizlilik işlemleriyle ilgili bir projeye büyük çaba gösterdik. Bence gizlilik ve fungbilite çok önemli. Bunu Litecoin’de uygulamaya koymaya çalışarak teknolojiyi zorluyoruz.”

Litecoin‘in gizliliğe yönelik çalışmaları, bu yılın ilk yarısında ağdaki gizlilik işlemlerini test etmeyi planlayan geliştirici David Burkett tarafından yönetiliyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu