Altcoin HaberleriSon DakikaTop 10

CipherTrace: XRP Her Japon Bankası Tarafından Kullanılıyor

Sponsorlu İçerik

CipherTrace CEO‘su David Jevans, yıllık Rakuten Teknoloji Konferansı’nda neredeyse her Japon bankasının XRP‘ı kullanmaya başladığına dair açıklama yaptı.

“Yani, Blockchain kullanan 1.600’den fazla kripto para birimi var. Hepimiz muhtemelen Bitcoin ve Ethereum hakkında bişeyler duyduk. Japonya’da hemen hemen her banka XRP ile çalışmaya başlıyor.”

Ripple Japonya’da güçlü bir mevcudiyete sahip. 2018 yılında, Japon finansal hizmet şirketi SBI Holdings ile ortak girişim olan SBI Ripple Asia, MoneyTap‘i başlattı. Ripple’ın bir telefon numarası veya QR kodu yardımıyla para göndermeye izin veren ve teknolojisine dayanan tüketici odaklı uygulama. 

Kasım ayı başlarında, Fukushima BankSBI Holdings ile MoneyTap’i kullanmak için ortaklık kurdu. Bundan önce, Kita-Nippon benzeri diğer büyük Japon bankaları Ripple destekli ödeme çözümünü benimsedi.

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse tarafından dile getirilen en cesur 2020 tahminlerinden biri, en büyük 20 bankanın gelecek yıl kripto para tutacağı veya ticaret yapacağı. Ancak, Garlinghouse, XRP olup olmayacağını belirtmedi.    

Bununla birlikte, 2019 Ripple için gerçekten olağanüstü oldu. XRP’nin sert fiyat düşüşüne rağmen, şirket bu yıl müşteri potansiyelini artırdı.   

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu