Altcoin HaberleriManşetTop 10

Cory Johnson: Reddit, Ethereum yerine XRP kullanmalı

Sponsorlu İçerik

Ripple‘ın eski baş pazarlama stratejisti Cory Johnson, Reddit’in yeni topluluk projesi için XRP‘nin Ethereum‘dan daha uygun olduğunu açıkladı.

Reddit geçen Salı günü kullanıcılarına dağıtmak için Ethereum Blockchain‘de iki token yayınlayarak yeni bir topluluk puanı sistemini başlattı. Yeni proje topluluk tarafından olumlu karşılandı ve bazı uzmanlar tarafından Ethereum ve kripto para birimlerinin benimsenmesi için bir oyun değiştirici olarak yorumlandı. Ripple‘ın eski baş pazarlama stratejisti Cory Johnson, Reddit‘in ETH yerine XRP‘ye odaklanması gerektiğini açıkladı.

”Reddit, XRP kullanmalı”

Reddit üyeleri, yayınlanan iki yeni ERC20 MOONS ve BRICKS token’larını oy vermek, içerik yaratıcılarına bağış yapmak ve para aktarmak için kullanabilecek.

Bunlar, Reddit’in Android ve iOS uygulamasındaki kendi cüzdanı olan Reddit Vault’ta saklanabilirler. Ayrıca, ERC20 token’larını destekleyen herhangi bir ETH cüzdanına taşınabilirler. Bununla birlikte, Binance veya Coinbase gibi borsaların yeni token’ları destekleyip desteklemeyeceği ve portföylerine dahil edileceği henüz belli değil.

Proje test aşamasında ve başlangıçta r / Cryptocurrency ve r / FortNiteBR olmak üzere yalnızca iki kullanıcı bölümde test ediliyor. Eski Ripple pazarlama stratejisti Cory Johnson, XRP‘nin projeye ETH‘den daha uygun olduğunu, çünkü önemli ölçüde daha düşük işlem maliyetleri ve neredeyse gerçek zamanlı olarak transfer yapma imkanı sunuyor.

İlk test aşamasında ETH ağında bazı işlem gecikmeleri yaşandı ve bu da topluluk içinde olası alternatifler hakkında tartışmalara yol açtı.

Diğer altcoin haberleri için enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu