Altcoin HaberleriManşetTop 10

Analist Credible Crypto: XRP, Ethereum’u geride bırakacak!

Sponsorlu İçerik

Kripto para analisti Credible Crypto, XRP’nin boğa piyasasının bir sonraki ayağı yeniden başladığında Ethereum (ETH)’u geride bırakacak bir konumda olduğunu açıkladı.

Credible Crypto, XRP / ETH çiftinin yükseliş piyasası yapısını tasvir ettiğini söylediği bir grafiği paylaştı.

“İnsanlar fark etmeye başlıyor. XRP’nin önümüzdeki aylarda ETH’den daha iyi performans göstermesini bekleyin. Temellerle veya kripto paraya olan yakınlığımla hiçbir ilgisi yok. Grafikler bunu gösteriyor.”

Credible Crypto xrp analizi

XRP, yükseliş potansiyelini ortaya çıkaramadan önce, Credible Crypto Bitcoin’in önce bir anahtar seviyeyi geri kazanması gerektiğini belirtti.

“Bitcoin 10.650 dolar seviyesinin ve Ethereum 360 dolar seviyesinin üzerine çıkarsa rahatlayacağız. Bu seviyelerin üzerine çıkamazlarsa son bir adım daha aşağıya ineriz. Ne olursa olsun, bence en kötüsü bitti.”

Credible, Bitcoin için en kötüsünün bitebileceğini düşünen tek kripto analisti değil. Sektörde Bitcoin Jack olarak bilinen analist, BTC’nin 10.000 dolar civarında destek tutacağına ve boğa rallisini yeniden başlatacağını belirtti.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu