Altcoin HaberleriManşetTop 10

CryptoWhale: XRP talebi hiç olmadığı kadar artacak!

Sponsorlu İçerik

CryptoWhale’e göre, ABD’nin kripto para düzenlemesi netleştiği anda XRP‘ye olan talep hiç olmadığı kadar artacak.

Popüler analist CryptoWhale, XRP’nin fiyat gelişimi için uzun vadede neden aşırı derecede yükselişe geçtiğini açıkladı. Bunun nedeni, Ripple’ın piyasada kripto para düzenlenmesini şiddetle takip eden tek proje olması. Sonuç olarak, CryptoWhale’e göre, XRP, Amerika Birleşik Devletleri’nde kripto para birimleri için kapsamlı bir yasal çerçeve oluşturulduktan sonra büyük ölçüde fayda sağlayacak.

”Piyasanın tamamında kripto yönetmeliklerini isteyen tek proje XRP. Bu düzenlemeler eklendiğinde, hemen hemen tüm diğer altcoin’leri tamamen yok edeceğini ve XRP’nin talebini fırlatacağını biliyorlar.”

Ayrıca XRP’nin çok merkezileştirilmiş olduğu için geniş çapta eleştirileceğini belirtti. Ancak, analistin görüşüne göre, bu yalnızca devlet kurumlarıyla işbirliği yapmak için gerekli olan Ripple’ın şeffaflığından kaynaklanıyor.

”Çoğu kişi XRP’yi fazla merkezileştirilmiş olmakla eleştiriyor. Ancak, bu şeffaflık hükümetlerin sevdiği şey. Diğer projeler, dolandırıcılıktan çıkmak için hızlı bir dizi yeni yatırımcı elde etmeye odaklanırken, Ripple uyumu sağlamak için sessizce devlet kurumlarıyla çalışıyor.”

CryptoWhale ayrıca, kripto para piyasasındaki mevcut fiyat düzeltmesi bittiğinde daha fazla XRP almayı planladığını belirtti.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu