Altcoin HaberleriManşetTop 10

Dallas Mavs Dogecoin’i Asla Satmayacak

Sponsorlu İçerik

Dogecoin ilk 10’a yeniden girdi ve ünlülerin benimsemesi devam ederken 0.14 $ ‘dan yeni bir ATH belirledi. Mavs, ödemeler için alınan her bir DOGE‘yi tutacaklarını söyledi.

Dallas Mavericks‘in biletler ve diğer ürünler için Dogecoin ödemelerini kabul etmeye başlamasından bir ay sonra, ekibin sahibi Marck Cuban, ticari ürünlerde 120.000’den fazla DOGE elde ettiklerini ve tüm coinleri ellerinde tutacaklarına söz verdi.

Ek olarak, ABD’li restoratör Guy Fieri ile ünlülerin benimsemesi devam ediyor. Sonuç olarak, DOGE bir günde neredeyse %80 artarak tüm zamanların en yüksek seviyesi olan yaklaşık 0,14 $ ‘a yükseldi.

DOGE Ödemelerinde Mavs Güncellemesi

Muhtemelen Tesla’nın Elon Musk’ı tarafından başlatılan, Shiba Inu-inspired’den esinlenen etrafındaki büyük çılgınlığın ardından, bu trende çok sayıda ünlü dahil oldu. Milyarder yatırımcı ve Shark Tank yıldızı Mark Cuban bunların arasındaki isimlerden. NBA takımı Dallas Mavericks adına bilet ve ürün için Dogecoin ödemelerini uygulayarak daha da ileri gitti.

O zamanlar Cuban, ekibinin neden DOGE’u seçtiği sorusuna kesin olarak cevap verdi:

“Çünkü yapabiliriz.”

Bugün erken saatlerde Cuban, Dogecoin girişiminin Twitter hesabında nasıl gittiğine dair bir güncelleme paylaştı ve Mav’ların “Ticari ürünlerde 122 binden fazla DOGE elde ettiklerini” belirtti. Ayrıca, “asla 1 tek DOGE satmayacağız” sözü verdi.

Ayrıca Amerikalı restoratör, yazar ve Emmy Ödüllü TV sunucusu Guy Fieri de Shiba Inu temalı bir uzay giysisinde “Ay’a gidiyor” yorumuyla kendisinin bir resmini yayınlayarak trende ayak uydurdu.

DOGE Yeni ATH’ler Görüyor

Tarih gösteriyor ki, DOGE, ciroların ardından büyük ani fiyat artışlarına eğilimli. Şimdiye kadar, Elon Musk’ın etkisi, muhtemelen en çok token değerini etkiledi. Ancak, şu anda bu konuda alışılmadık bir şekilde sessiz kaldı. Bununla birlikte, DOGE son 24 saatte %70’den fazla yükseldi.

Varlık dün 0,085 doların altında işlem görüyordu. Ancak etkileyici artış yeni zirveler getirdi. Sonuç olarak, DOGE önceki ATH’sini egale ederek, 0.14 $ ‘dan yeni bir ATH yarattı.

Ayrıca CoinMarketCap verileri, Dogecoin‘in yaklaşık 17 milyar dolarlık piyasa değerinin Chainlink‘i geçtiğini ve DOGE‘nin şu anda bu metriğe göre onuncu en büyük kripto para olduğunu gösteriyor.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen Altcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu