Altcoin HaberleriKripto Para AnalizleriManşetTop 10

DOGE, yeni ATH ile ilk 5’e adını yazdırdı

Sponsorlu İçerik

18 Nisan Pazar günü büyük bir piyasa düzeltmesine rağmen, DOGE, ilk 5 kripto listesine girmek için çok güçlü bir şekilde geri dönüş yaptı. Haberi yayınladığımız zamanda, Dogecoin (DOGE) tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,42 Dolar ve 54,05 milyar Dolarlık piyasa değeri ile %40 yükselişle işlem görüyordu.

Geçen hafta Dogecoin sağlam bir ralli ve tarihte benzeri görülmemiş bir hareket gerçekleştirdi. Sadece bir hafta içinde, DOGE fiyat olarak 6 kat arttı veya %500 gibi devasa bir artışla dünyanın ilk beş kripto para birimi arasına giriş yaptı.

Piyasadaki çöküşten diğer devlerin önünde güçlü bir şekilde geri döndüğünü belirtmek şaşırtıcı. Sonuçta kimse beklemiyordu. DOGE için pazar günü fiyat düzeltmesi görsek bile, madeni para piyasadaki çöküşle pek sarsılmadı. Madeni para neredeyse %9 oranında düzeltme yaptı ve 0,31 $ seviyelerinden geri döndü.

Daha da önemlisi, DOGE’nin BTC’ye karşı performansı örnek teşkil ediyor. Bitcoin (BTC) geçen hafta 64.000 $ ‘ın üzerinde tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmış olsa da, DOGE/BTC çifti şu anda tüm zamanların en yüksek seviyesinde.

Dogecoin Etrafındaki Çılgınlık (DOGE)

Dogecoin (DOGE) etrafındaki çılgınlık ortaya çıktıkça, Dogecoin rallisi ile son zamanlarda ortaya çıkan birçok farklı şey oldu. Geçen Cuma, büyük yatırımcıların telaşı, yatırımcılar sipariş veremedikleri için Robinhood‘da bazı teknik sorunlara neden oldu.

Ayrıca Robinhood‘ın bu yılın başlarında GameStop rallisinde olduğu gibi Dogecoin ticaretini kısıtladığına dair söylentiler vardı. Ancak Robinhood bunun doğru olmadığını açıkladı ve teknik sorunları birkaç saat içinde çözdü.

Öte yandan, Wall Street emektarı ve Galaxy Digital kurucusu Mike Novogratz, Dogecoin rallisini GameStop (NYSE: GME) etkinliğiyle karşılaştırdı. Dogecoin hakkında konuşurken şunları aktardı:

Gerçekten bir amacı yok. Bir topluluk olmalı ve belki orada değer tutabilirler. Arkadaşlarımdan biri Dogecoin‘e bu fiyatlarla yatırım yapsaydı çok çok çok endişelenirdim ”.

İlginç bir şekilde, GameStop rallisinin arkasındaki Reddit grubu WallStreetBets, Dogecoin hakkında bir tartışma başlığı açtı, ancak daha sonra medyadaki söylentilerden sonra kaldırdı.

Altcoinler ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen Altcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu