Altcoin HaberleriDiğerleriEthereum HaberleriTop 10

En Çok Tercih Edilen Beş Altcoin

Sponsorlu İçerik

Kripto para borsası Kraken tarafından yapılan yeni bir anket, kripto para birimleri ve katılımcıların gelecekleri hakkındaki görüşleri hakkında bazı ilginç bilgiler ortaya çıkardı. Anket, katılımcıların Bitcoin‘in yanı sıra bazı büyük altcoinler hakkında olumlu bir bakış açısına sahip olduğunu gösteriyor. Buna göre, Ethereum, Monero, XRP, Litecoin ve Tezos sırayla en çok tercih edilen altcoinler oldu.

Kraken Intelligence ekibi tarafından toplanan veriler, altcoinlerin görünümü üzerinde güçlü bir etkiye sahip, çünkü katılımcıların çoğunluğu altcoinlerin yakında yükseleceğine inanıyor. Çalışma, bireysel trader’lar, kurumlar, yatırımcılar, ödeme firmaları, kripto para borsaları ve madencileri içeren 400 katılımcının görüşlerini sonucu ortaya çıktığı için oldukça önemli.

Bu kadar çeşitli katılımcılar arasında güçlü bir görüş birliği, genel pazar hissinin altcoinlere karşı olumlu olduğunu gösteriyor Bu, alternatif kripto para birimlerinin iki yıla yakın süren ayı piyasalarından çıkacağına dair büyük beklentileri olan genel kripto para topluluğu olarak yorumlanabilir.

Ethereum En Çok Tercih Edilen Altcoin

Çalışma, Ethereum‘un sadece Bitcoin‘in arkasında, piyasa değerlemesine göre ikinci en büyük kripto para birimi olduğu için şaşırtıcı olmayan en çok tercih edilen altcoin olduğu sonucuna vardı. Biraz şaşırtıcı olan, Monero‘nun XRP‘dan önce ikinci favori altcoin olması. Monero, üçüncü sırada olan XRP‘ın oldukça gerisinde, piyasa değeri açısından 12. sırada yer alıyor.

Tercih ve piyasa değeri sıralaması arasındaki bu büyük farkın potansiyel açıklaması Monero’nun güçlü gizlilik özelliklerinin bir sonucu. Monero kullanıcıları fonları izlenebilirlik olmadan güvenli ve anonim olarak gönderebilir. Öte yandan, XRP gerçek kullanım durumu bankalar arası transferleri kolaylaştırıyor ve böylece spekülasyon dışındaki sıradan kişiler için çok fazla kullanımdan yoksun.

Bu gözlem, Monero‘nun tercihinin ASIC’e dirençli, anonimlik ve geliştirici ekibin yeterlilik ve yetkinliğine sahip olduğunu gösteren araştırma bulguları ile destekleniyor. Öte yandan, XRP tercihinin nedenleri Bitcoin‘e yüksek beta, güvenli ve kurumsal olarak benimsenme ve ilgiden kaynaklanması.

Litecoin‘i tercih edenler, Bitcoin‘in daha hızlı sürümünü desteklemelerinin ana nedenleri olarak topluluğunu, piyasa sınırını, erken hareket eden ve trader desteğini gösterdi.

Beşinci olarak ortaya çıkan Tezos‘un tercihi, staking kolaylığı, STO, ETH’te hedge ve yükseltilebilir olmasıydı.

Kraken araştırmasının bu altcoinler hakkında sağladığı bilgiler, bu yıl genellikle olumlu bir tablo ve büyük beklentiler ortaya koyuyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu