Altcoin HaberleriManşetTop 10

EOS, Yeni Ortaklık Sayesinde DeFi Pazarına Katıldı

Sponsorlu İçerik

Ethereum’un rakibi EOS, yeni bir Merkezi Olmayan Finans (DeFi) platformunun lansmanını duyurdu. Bancor ile işbirliği yapan EOS, xNation‘ı tanıttı. Platform, kullanıcılarının EOS tokenleriyle likidite havuzları başlatmasına ve finanse etmesine izin verecek.

Eos‘un yayınladığı blog yazısına göre likidite havuzları, otomatik pazar yapıcı olarak işlev gören akıllı bir sözleşme. Bu pazarlar sayesinde xNation kullanıcıları zincirleme işlemler yoluyla ve sipariş defterine ihtiyaç duymadan tokenleri anında alıp satabilecekler. Ayrıca, her ticaret ücretin ödenmesini gerektiriyor, fiyatın çok fazla değişmemesi için her havuzun yeterli bir likidite seviyesine ihtiyacı var.

EOS’un blog yazısında:

”XNation aracılığıyla, herkes bir likidite havuzu oluşturma veya fonlama yeteneğine sahip olacak, böylece havuz tarafından üretilen ücretlerin bir kısmını finanse edilen likidite miktarıyla orantılı olarak alacaklar.”

Bu, EOS‘u DeFi sektöründe en az üç şekilde geliştirecek:

  • Token mevduatının ek gelir elde etmesine izin verecek.
  • Havuzların bir parçası olan tokenlerin likiditesini artıracak.
  • EOS için ücret sayısını ve ticaret hacmini artıracak.
  • EOS topluluğu EOS token ticaretinde daha fazla esnekliğe sahip olacak.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu