Altcoin HaberleriManşetTop 10

Eski Goldman Sachs çalışanı XRP’de %1500 yükseliş öngörüyor

Sponsorlu İçerik

Goldman Sachs’ın eski çalışanı Will Meade, Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesine geri dönerse XRP için parabolik bir yükseliş öngörüyor.

Finans devi Goldman Sachs’ın eski bir çalışanı olan Will Meade son zamanlarda kripto pazarına ilk yatırımını yaptı. Meade, 1.4 milyar dolarlık bir hedge fonunun kurucusu ve XRP satın aldığını açıkladı.

Meade kripto para alanında deneyimsiz olduğunu itiraf etti. Ancak, Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20.000 dolara ulaşacağından emin. Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) ve XRP gibi diğer kripto para birimlerinin de tüm zamanların en yüksek seviyelerine geri döneceğini belirtti. Meade’e göre, XRP %1500 oranında yükselecek.

Will Meade:

”İlk kripto para alımımı bu hafta yaptım ve XRP aldım. Kripto paralar hakkında çok az şey biliyorum. Ama yükselen bir gelgitin tüm tekneleri kaldırdığına inanıyorum. Bu yüzden Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesine geri dönerse XRP’nin de %1500 yükselmesini bekliyorum.”

XRP, Bitcoin ve Ethereum’dan daha fazla yükselecek mi?

XRP %56 kayıp ile geçen yıl en kötü performans gösteren varlıklardan biri oldu. Son zamanlarda bir XRP balinası, Jeb McCaleb’in satışları nedeniyle dijital varlığın fiyatının durgun olduğunu belirten bir rapor yayınladı. Ripple’in kurucu ortağı, büyük miktarda XRP’ye sahip ve periyodik olarak satış yapıyor.

Bununla birlikte, XRP’nin en büyük eleştirmenlerinden Peter Brandt, kripto para birimi için yükseliş tahmini yaptı. Efsanevi trader, Bitcoin ve Ethereum’un yakın zamanda yükseleceğini belirtti. Tahmininde, bir kullanıcı ironik bir şekilde XRP’nin kaderinin ne olacağını sordu. Analist basitçe cevap verdi: “Daha yüksek.

Sadece bir ay önce Brandt tüm takipçilerine ve yatırımcılarına birikimlerinin en az %10’unu Bitcoin’e koymalarını tavsiye etti. Buna karşılık Brandt, yatırımcının XRP’ye inanmaması gerektiğini ve Ripple’ın planlanan token satışlarını eleştirdi. Weiss Crypto tarafından hazırlanan bir raporda, Bitcoin ve Ethereum’un yıllık düşük seviyelerinden %150’den fazla kazanç gösterdiği belirtildi. Buna karşılık, Weiss Crypto’ya göre XRP aynı dönemde %20 düştü.

Bloomberg raporu, Bitcoin‘in dijital altına geçiş aşamasında olduğunu kaydetti. Mevcut faktörler, özellikle de Covid-19 salgını nedeniyle, piyasa BTC’nin fiyatında istikrarlı bir davranışı desteklemekte ve teşvik etmekte. Bu nedenle, kripto para birimi, Haziran başından beri sahip olduğu fiyat aralığının üzerinde yükselmeye çalışıyor. Rapor, kısa vadede BTC fiyatının 12.000 dolara yükseleceğini öngörüyor.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu