Altcoin HaberleriManşetTop 10

FINRA, Grayscale’in BCH ve LTC hisselerini onayladı

Sponsorlu İçerik

Finans Endüstrisi Düzenleme Kurumu (FINRA), OTC piyasalarında Grayscale Investment’ın Bitcoin Cash Trust ve Litecoin Trust hisselerini onayladı.

Lider dijital varlık yönetimi şirketi Grayscale Investments, iki kripto parayı daha halka açık teklifler sunmak için FINRA’dan onay aldı. Sonuç olarak, hem Grayscale Bitcoin Cash Trust (BCHG) hem de Grayscale Litecoin Trust (LTCN) hisseleri, ABD’de Bitcoin Cash (BCH) ve Litecoin (LTC)’den değer elde eden ilk halka açık menkul kıymetler haline geldi.

Grayscale onayı aldı

Dijital para fonu yöneticisinin resmi açıklamasına göre, Finansal Endüstri Düzenleme Kurumu (FINRA) şirketin Bitcoin Cash Trust ve Litecoin Trust’ın halka açık ticaret için hisselerini onayladı. Sonuç olarak, iki hisse senedi OTC (tezgah üstü) Piyasalarında BCHG ve LTCN sembolleri altında işlem görmeye başlayacak.

Şirket verileri, 2020 yılının ikinci çeyreğinin (30 Haziran 2020) sona ermesinden sonra, Grayscale Investments’ın Bitcoin Cash Trust’ın 2.725.300 hissesini ve 509.400 Litecoin Trust’ın olduğunu ortaya koydu. BCH Trust’ın her bir hissesi 0.009433 BCH’nin mülkiyetini temsil ederken, LTC Trust’ın her bir hissesi 0.09433 LTC’dir.

BCH ve LTC dışında, Grayscale kurumsal ve bireysel akredite yatırımcılarına diğer kripto para varlıklarına maruz kalma imkanı sunuyor. Bunlar arasında Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC), Horizen (ZEN), Stellar Lumens (XLM), XRP ve Zcash (ZEC) bulunuyor.

Grayscale, en iyi ikinci çeyreği geçirdi

Grayscale yakın zamanda, 900 milyon doların üzerinde en önemli üç aylık giriş olduğu ortaya çıkan 2020 ikinci çeyrek sonuçlarını paylaştı. Etkileyici miktar 2020 yılının ilk çeyreğinden %80 artış gösterdi.

Grayscale, Bitcoin ve Ethereum’un kurumsal müşterileri için en popüler kripto para birimleri olmaya devam etmesine rağmen, diğer dijital varlıklar da önemli ilgi gördü. İlginç bir şekilde, Grayscale Bitcoin Cash Trust ve Grayscale Litecoin Trust’a olan talep, 2020’nin ikinci çeyreğinde ciddi bir artış kaydetti. Düşük giriş dönemine rağmen, her ikisine de yatırım yapılan toplam değer 20 milyon doları aştı. Ancak, BCH Trust’ın 15 milyon doların üzerinde çoğunluğu temsil ettiğini belirtmek gerekiyor.

Grayscale, en iyi ikinci çeyreği geçirdi
Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu