Altcoin HaberleriTop 10

Flash FX, ODL Platformunu Genişletebilir

Sponsorlu İçerik

Ripple, Talep Üzerine Likidite (ODL) platformunu dünya genelinde tanıtmak ve yaymak için aktif olarak çalışmakta. Daha önce Meksika ve Filipinler‘e sahip olan ODL platformu, Flash FX ile ortaklığın ardından en yeni üyesi olan Avustralya‘yı ekledi. İşlemler için veriler aktif olarak kaydedilmediğinden, koridor test aşamasında olabilir. Ancak, Flash FX bu koridoru Japonya‘ya kadar genişletebilir.

XRP‘nin savunucusu olan Crypto Eri, son paylaştığı videosunda, 2020’nin ilk çeyreğinde Japonya‘ya açılan bir kapı hakkında  Flash FX’ten Nicolas Steiger’iyle sohbet yoluyla konuştu.

Flash FX, Ripple partneri olan SBI‘nin yardımıyla Japonya‘ya açılabilir. Ripple, Swell konferansı sırasında ortaklarının çoğunun hala çalışmakta olduğunu ve dünyanın gelecek yıl boyunca yeni koridorlar görebileceğini belirtti. Japonya 2020’de aktif hale gelebilecek koridorlardan biri neden olmasın?

Yeni koridorların yanı sıra, Filipinler‘e açılan kapı, 3 Aralık’ta ODL işlemlerinde büyük bir artış yaşadı. Utility Scan tarafından bildirilen verilere göre, USD-PHP birimi 267.703.72 $ olarak kaydedilirken, USD-MXN 24 saat içinde 1.362.657.88 $ lık likidite hacmi ile lider oldu.

27 Kasım’da da Filipinler koridorunda, ODL ödeme hacmi günde 10 Milyon XRP’ye ulaştı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu