Altcoin HaberleriManşetTop 10

Grayscale XRP Trust, Temmuz ayından bu yana %160 büyüdü

Sponsorlu İçerik

Grayscale XRP Trust şu anda güçlü bir talep yaşıyor ve Temmuz ayının başından bu yana 2.7 milyon dolardan 7.2 milyon dolara çıktı.

Dünyanın en büyük dijital varlık yatırım şirketi Grayscale, XRP’ye yatırımını artırıyor. Grayscale, yatırımları hakkında düzenli olarak güncelleme yayınlıyor. Dün yapılan en son güncellemeye göre, toplam 5.2 milyar dolarlık yönetim altındaki varlıkların 7.2 milyon doları Grayscale XRP Trust’a tahsis edildi.

Bu yılın Temmuz ayının başında Grayscale, Grayscale XRP Trust’ta yalnızca 2.7 milyon dolara sahipti. Bu, XRP’deki fon için %160’tan fazla bir artışı temsil ediyor. Dijital varlık yönetim şirketi Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash gibi büyük kripto para birimlerine dayalı birkaç başka ürün sunuyor.

En büyük pay Bitcoin’in

Bununla birlikte, Grayscale Bitcoin Trust hala en büyük paya sahip. Bitcoin Trust’ta 4 milyar dolardan fazla olan kripto para, Grayscale’in AUM’unun çoğunluğunu temsil ediyor. Birkaç aydır şirket “satın alma çılgınlığı” içindeydi ve bu da onu önemli miktarda yeni Bitcoin satın almaya yöneltti.

Kripto topluluğunda, kurumlar Bitcoin’e artan bir ilgi gösterdiği için bu bir yükseliş sinyali olarak yorumlandı. Araştırmacı Kevin Rooke’nin iddia ettiği gibi Grayscale, son iki hafta içinde Bitcoin Trust’una 14.422 BTC ekledi. Bitcoin madencileri bu dönemde yalnızca 12.594 BTC üreterek, kurumlardan gelen sürekli yüksek talep seviyesini gözler önüne serdi.

Bitcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu