Altcoin HaberleriManşetTop 10

G.Koreli borsa, Ripple’la desteklenen ödemeleri genişletiyor

Sponsorlu İçerik

Güney Koreli kripto para borsası Coinone‘un yan kuruluşu olan Coinone Transfer, Ripple ile olan ortaklığının işlerini kolaylaştırdığını ve faydalı olduğunu belirtti. Perakende havale hizmeti, Ripple tarafından desteklenen sınırsız ödemeleri 12 koridora kadar genişletti.

Bir müşteri videosunda, Coinone Transfer iş geliştirme müdürü Camille Jeong, şirketin Ripple ile yaptığı ortaklık ile hizmetlerinin 1 yıldan biraz fazla bir sürede 2 koridordan 12 koridora çıkmasına yardımcı olduğunu söyledi.

“İlk koridorlarımız Filipinler ve Tayland’dı. Şu anda 12’den fazla koridorumuz var. Şu anda büyük ilgi görüyoruz ve lansmandan sonraki 1 yıl içinde aylık ortalama %50’nin üzerinde bir büyüme oranına sahibiz. RippleNet üzerinde ortaklarımızla çalışırken, çözüme kolayca entegre olabiliriz ve standart süreçleri paylaştığımız için operasyonel maliyet daha düşük. Havale talebinde bulunmak için birleşik formatı kullananıyoruz, böylece diğer ortaklarımızla kolayca bağlantı kurabiliyoruz.”

Coinone Transfer, transferler için XRP kullanmıyor ve gelecekte dijital varlığı kullanıp kullanmayacağını belirtmedi.

Şirket şu anda Ripple‘ın mesajlaşma sisteminden yararlanıyor, bu da finans kurumlarının sınır ötesi para transferine olanak sağlayan kurumsal bir çözüm.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu