Altcoin HaberleriTop 10

Harmony (ONE), Chainlink (LINK) entegrasyonunu duyurdu

Sponsorlu İçerik

Harmony, son Medium blog yayınına göre, Chainlink’in Oracle hizmetini entegre etti. Harmony kurucu ortağı Stephen Tse, entegrasyonun Blockchain’in faydasını ve merkeziyetsizliğini artıracağını belirtti.

“Uzun vadeli başarımız için fayda ve merkeziyetsizliğin artırılması kritik önem taşıyor. Chainlink ile bu entegrasyon bu yolculukta çok önem teşkşl ediyor. Ayrıca geliştiricilerin Chainlink ile uyum konusunda DeFi ve sınır ötesi finansman oluşturmak için yaratıcılık kullandıklarını görmek bizi heyecanlandırıyor.”

Harmony neden Chainlink’e ihtiyaç duyuyor?

Entegrasyon nedeniyle Harmony, Chainlink’in Oracle tarafından desteklenen ve olası kullanım durumlarından biri olarak sınır ötesi finansta uygulanabilen 30’dan fazla fiyat akışından yararlanacak.

Ayrıca zincir dışı verilere erişmek ve node’lerine bağlanmak için Chainlink’in harici dış bağdaştırıcılarından yararlanabilecekler.

Harmony’nin yanı sıra Chainlink, kripto para alanında bir dizi başka önemli ortaklık kurdu. Oracle hizmetini, yakın zamanda Tezos, Synthetix ve Kyber Network (birkaç isim) entegre etti.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu