Altcoin HaberleriManşetTop 10

Hindistan’ın en büyük bankası RippleNet’e katıldı

Sponsorlu İçerik

Ripple’dan Navin Gupta, Hintli HDFC Bank’ın RippleNet’e katıldığını resmen onayladı. HDFC Bank, piyasa değeri açısından Hindistan’daki en büyük özel sektör kredi sağlayıcısı ve Hindistan’daki en büyük bankadır.

Ripple’ın MENA Genel Müdürü Navin Gupta, bu yılki Swell MENA konferansında Hindistan’ın en büyük bankası HDFC Bank Limited’in RippleNet’e katıldığını resmen doğruladı.

HDFC Bank Limited, Haziran 2019 itibarıyla 100.000’den fazla çalışana sahip olup 43 milyondan fazla müşteriye çok çeşitli finansal ürünler ve hizmetler sunmaktadır. HDFC Bank, varlıklar açısından Hindistan’daki en büyük özel sektör borç vereni ve piyasa değeri açısından Hindistan’daki en büyük bankadır.

Geçen yılki Swell konferansında, Ripple’ın müşterileri arasına HDFC Bank’ı eklemiş olabileceği söylentileri dolaşıyordu. Treacher (Müşteri Başarısından Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı) “The Jay Kim Show” için yaptığı röportajda şirketin çok sayıda Hint bankasıyla çalıştığını açıkladı. Ripple’ın Asya’daki yeni ortakları hakkında konuşurken, HDFC Bank’dan da bahsetmişti.

Ancak, HDFC Bank ile işbirliğinin hangi çerçevede gerçekleşeceği belli değildi. O zaman kripto topluluğunda, Hindistan’daki oldukça kripto-düşman düzenleyici politika göz önüne alındığında, ortaklığın B2B hizmetleriyle sınırlı olabileceği varsayıldı.

Ancak Navin Gupta’nın 12 Ağustos’ta bu yılki Swell MENA konferansının sonunda duyurduğu gibi, HDFC Bank RippleNet’e katıldı. HDFC Bank muhtemelen XRP’yi hemen kullanmayacak, ancak en azından dünya çapındaki ödemeler için Ripple’ın Blockchain teknolojisini test edecek veya kullanacak. Gupta somut bir şekilde açıkladı:

”Bazı özel haberlerimiz var. Hindistan’ın en büyük özel sektör bankası olan HDFC Bank’ın RippleNet’e katıldığını duyurmaktan mutluluk duyuyorum. Hindistan’da önemli bir alıcı ortak olacaklar ve ekibimiz onlarla çalışmak için inanılmaz derecede heyecanlı.”

Hindistan + kripto para = bir sonraki yasak

Ripple’ın duyurusu, Hindistan’daki siyasi iklim göz önüne alındığında pek çok kişiye şaşırtıcı gelebilir. Yüksek Mahkeme, bu yılın Mart ayında kripto para ticareti üzerindeki 2018 yasağını kaldırırken, son haftalarda Hindistan hükümetinin yasağı geri getirebileceği söylentileri dolaşıyor.

Özellikle Gupta’nın açıklamasından sonra söylentiler tekrar yayılmaya başladı. Geçen hafta kamuoyuna duyurulan anonim kaynaklara göre, Hindistan federal kabinesi kripto para birimlerini yasaklayacak bir yasa tasarısını tartışacak. Tasarı daha sonra parlamentoya iletilecek. Bununla birlikte, Ripple’ın HDFC Bank ile ortaklığının etkilenip etkilenmeyeceği ve nasıl etkileneceği görülecek.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu