Altcoin HaberleriManşetTop 10

İki İsviçre bankası XRP entegrasyonunu duyurdu

Sponsorlu İçerik

İsviçre Sygnum Bank, XRP için para yatırma, takas ve kredi hizmetleri sunacak. Arab Bank Switzerland, XRP için çeşitli hizmetler sunacağı İsviçre fintech şirketi Taurus Group SA‘ya yatırım yaptığını açıkladı.

Kendisini dünyanın ilk dijital varlık yönetimi bankası olarak tanımlayan ve hem İsviçre bankacılık lisansı hem de Singapur varlık yönetimi lisansı sahibi olan Swiss Sygnum Bank, XRP desteğini açıkladı. Resmi bir basın açıklamasına göre, bankanın müşterileri artık Sygnum’un XRP için para yatırma, takas ve kredi hizmetlerinden yararlanabilecekler.

XRP, Bitcoin ve Ethereum‘dan sonra Sygnum ile entegre edilecek üçüncü kripto para birimi oldu. Banka müşterileri, XRP‘yi satın almak, depolamak ve ticaret yapmak için ABD Doları, Euro, İsviçre Frangı veya Singapur Doları gibi fiat para birimlerinde mevduat yapabilecekler. Ayrıca XRP‘yi Sygnum mevduat hesaplarına aktarabilecekler veya XRP‘ye karşı bir lombard kredisi alarak geleneksel para birimlerinde likiditelerini artırabilecekler.

Arap Bank Switzerland da XRP sunacak

Bu arada Arap Bank Switzerland, XRP için danışmanlık, saklama ve aracılık hizmetleri sunacağını açıkladı. Banka kısa süre önce A Serisi finansman turunun bir parçası olarak dijital varlıklarda uzmanlaşmış İsviçre fintech şirketi Taurus Group SA‘ya yatırım yaptı.

Geçen Eylül ayında, banka Bitcoin ve Ethereum için bir dizi hizmet başlattı. Yeni duyuruya göre, şimdi önümüzdeki ay teklifine XRP‘yi eklemeyi planlıyor.

Arap Bank CEO’su Serge Robin:

”Yarının finans endüstrisi, hem geleneksel varlık token’ları hem de dijital varlıklar yoluyla Blockchain teknolojisini kullanacak. Olağanüstü bir dijital varlık altyapısı sunan lider İsviçre fintech’e yatırım yapmaktan heyecan duyuyoruz, böylece sektörümüzün ihtiyaç duyulan evrimine katkıda bulunuyoruz.”

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu