Altcoin HaberleriManşetTop 10

IOHK testnet için ilk Daedalus cüzdanını piyasaya sürdü

Sponsorlu İçerik

Cardano Shelley ana ağının sunum planındaki bir sonraki aşama başarıyla uygulandı. IOHK, Shelley test ağı için ilk Daedalus cüzdan versiyonu dün yayınlandı. Daedalus 1.0.0-STN1, özellikle staking havuzu operatörleri tarafından temel fonksiyonları test etmek için tasarlandı ve temel işlevsellik sağlayacak. İlk sürüm, cüzdanın oluşturulmasına, silinmesine / kurtarılmasına ve işlemlerin gönderilmesine / alınmasına izin verecek.

Ek olarak, ADA almak için bir Shelley testnet musluğu da mevcut. Normal ADA sahiplerinin, daha fazla özellik ekleyen başka sürümler yayınlanana kadar şimdilik herhangi bir şey yapmaları gerekmiyor. Shelley sunumu sırasında Daedalus yavaş yavaş yeni özellikler alacak. Bununla birlikte, IOHK’a göre, ilk versiyon önemli bir kilometre taşı.

”Shelley (Haskell) test ağı ile uyumlu ilk Daedalus sürümü ve bir dizi cüzdandaki ilk yenilikle tüm ADA sahiplerinin nihayetinde Shelley ana ağında kullanacağı cüzdan olacak.”

Shelley sunumu sırasında Daedalus, staking havuzlarının görüntülenmesi, ADA‘nın devredilmesi ve kazanılan ödüllerin kontrol edilmesi gibi yeni özelliklerle zenginleştirilecek. Çekirdek işlevsellik tatmin edici bir şekilde çalışıyor ve her şey düzgün bir şekilde test edilir edilmez, ADA sahipleri için ilk Shelley cüzdanı piyasaya sürülecek.

IOHK CEO’su Charles Hoskinson, Shelley kodunun yayınlanmasının 30 Haziran’dan 7 Temmuz’a kadar gerçekleşip gerçekleşmeyeceğine dair kararın henüz alınmadığını açıkladı. Hoskinson‘ın açıklamasına göre, daha fazla test sonucunda buna karar verilecek.

Diğer altcoin haberleri için enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu