Altcoin HaberleriManşetSon DakikaTop 10

Litecoin Lightning Network İle Destek Arıyor

Sponsorlu İçerik

Lightning Network‘ün uzun bir süredir kendi içerisinde ölçeklenebilirlik soruna bir çözüm olarak ödeme protokolünün hızlı işlemleri kolaylaştırdığı bilinmektedir. Bitcoin‘in Lightning Network‘ü daha küçük Bitcoin ödemelerinin daha hızlı ve ucuz bir şekilde gönderilmesini sağlıyor.

Litecoin kurucusu Charlie Lee, Lightning Network (Yıldırım ağı) hakkında konuştu ve benzer bir görüşünü dile getirdi. Lightning Network gerçekten de Bitcoin’in ölçeklenebilirlik sorununu çözmeye yardımcı olacağını belirtti.

Lee ayrıca yaptığı açıklamada:

“Lightning Network ücretlerden büyük tasarruf sağlıyor ve anında işlem yapabiliyor. Giderek daha fazla kullanım görüyor. Yavaş ve sistemi mükemmelleştirmek biraz zaman alıyor, ancak önümüzdeki günlerde Bitcoin’de çok daha fazla yıldırım ağı kullanımı görmeye başlayacağımızı düşünüyorum.”

Lee’ye ayrıca insanların Litecoin Lightning Network işlemlerini kullanmak istedikleri takdirde indirebilecekleri mobil cüzdanlar hakkında sorular soruldu. Yanıt olarak Lee, birkaç cüzdan olduğunu ancak sistemin henüz tam olarak gelişmediğini belirtti.

Aynı düşünce ile açıklamasında:

“Bunu çıkarmak için çok çalışıyoruz. Litecoin üzerinde yıldırım ağını destekleyen giderek daha fazla cüzdan olacak. Bitcoin’de aydınlatmayı destekleyen oldukça sayıda cüzdan var ve bu cüzdanlar, Litecoin yıldırımını kullanan daha fazla insan olduğunda Litecoin için destek eklemeye başlayabilir.”

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu