Altcoin HaberleriManşetSon DakikaTop 10

Litecoin Vakfı, BitGo İle Çalışmaya Başladı!

Sponsorlu İçerik

Litecoin Vakfı, piyasadaki en büyük kripto para saklama sağlayıcılarından biri olan BitGo ile anlaşma yaptığını açıkladı. Litecoin Vakfı ve diğer LTC kullanıcılarının para yatırma işlemlerini BitGo ile yapmaları, kurum düzeyinde şirketin imajını sağlamlaştıracaktır.

İki şirket de ortaklık çalışmalarının ayrıntıları açıklamadı. Litecoin Vakfı’nın doğrudan müşterilere özel bir cüzdan sunacağını tahmin ediliyor. Finans Magnates, Litecoin Vakfı’nın BitGo ile kendi fonlarını saklayacağını tahmin ediyor. İkinci durum, BitGo’nun zaten LTC mevduatlarını desteklediği göz önüne alındığında daha olası görünüyor.

Litecoin Vakfı’nın duyuru, iki veya daha fazla kullanıcının belgeleri grup olarak imzalamasını mümkün kılan belirli bir dijital imza türü olan çoklu imza (multisig) teknolojisini kullanacağından bahsediyor. Multisig, genellikle ortak hesaplar oluşturmak veya emanet hesap yapmak için kullanılır, ancak veri kaybına karşı korumak için anahtarlarını bölmek isteyen kişiler tarafından da kullanılabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu