Altcoin HaberleriManşetTop 10

Litecoin Vakfı, BitGo’nun çoklu imza cüzdanına geçiş yapıyor

Sponsorlu İçerik

Litecoin Vakfı, fon yönetimini basitleştirmek için Electrum’un çoklu imza cüzdanından (multi-sig wallet) BitGo’un çoklu imza cüzdanına geçeceğini açıkladı. BitGo’un çoklu imza cüzdanı, temel fonları ve eşit güvenliği yönetmede daha fazla kolaylık sağlıyor.

Litecoin Vakfı, Twitter hesabı aracılığıyla Electrum’un çoklu imza cüzdanından BitGo’un çoklu imza cüzdanına geçeceğini açıkladı. Litecoin Vakfı‘na göre, bu geçiş fon yönetimini geliştirme ve basitleştirme ihtiyacından kaynaklanıyor.

Litecoin Vakfı‘na göre, BitGo’un çoklu imza cüzdanı, Electrum‘un cüzdanına göre daha fazla kolaylık, yönetilebilirlik ve neredeyse aynı düzeyde güvenlik sağlıyor. Aynı zamanda Litecoin Vakfı, kullanıcılarını bağış yaparken uyanık olmaları konusunda uyarıyor ve önceki adreslerin kullanılmamasını tavsiye ediyor.

Litecoin Vakfı ayrıca kullanıcılarına eski adreslerinin resmi sitenin finans bölümünde yalnızca bir ay süreyle saklanacağını bildirdi. Bu, kullanıcıların Vakfa yapılan bağışların izlemesini sağlayacak. Bununla birlikte, adreslerin kötüye kullanılmalarını önlemek ve Litecoin kullanıcılarını veya potansiyel yatırımcıları riske sokan hilekarlıklardan veya diğer etkinliklerden kaçınmak için silinecek.

Litecoin Vakfı‘nın BitGo cüzdanının yeni adreslerini önümüzdeki günlerde yayınlaması bekleniyor. Buna ek olarak, cüzdan fonlarının aynı amaçla yani Litecoin’in gelişimini finanse etmek kullanılmaya devam etmesi bekleniyor.

Litecoin Vakfı:

”Büyük ölçüde topluluğumuz çalışmalarımızın birçok alanını finanse etmesine dayanan kar amacı gütmeyen bir kuruluş olarak, yalnızca teknik gelişmeleri finanse etmek için kullanılacak bir LTC Cüzdanı kurmaya karar verdik.”

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu