Altcoin HaberleriKripto Para AnalizleriManşetTop 10

LTC Yükseliş Eğilimini Korumak İçin 70$’ın Üzerinde Kalmalı

Sponsorlu İçerik

Litecoin (LTC) 70$ ‘ın üzerine çıktı ve son hareketinde 73.35$ ‘a ulaştı.  Pazar gününün zirve tepesinden çekilse de, günlük bazda hala %2‘nin üzerinde. Litecoin, küresel kripto para birimi derecelendirmesinde 4.5 Milyar$ piyasa değeriyle 7. sırada yer alıyor. 

LTC / USD: Teknik Resim Ne Diyor?

LTC / USD, 73$ ‘ın üzerinde işlem denemesindenden sonra hedefe bağlı bir aşamaya girdi. LTC, son yüksek seviyeden çekilmesine rağmen psikolojik olarak 70$ ‘ın üzerinde kaldığı için log olarak yukarı yönlü bir potansiyel taşıyor. Özellikle, günlük RSI düz kalabilir, yani bu aşamada aşağı doğru düzeltme gerçekleşebilir. Her halükarda, 70$ kırıldığında, bir sonraki dinlenme alanı 62$ ‘a odaklanarak çekiş gerçekleşebilir. Bu alan, Ocak ayı ortasında LTC için bir direnç oluşturuyordu. Ayrıca, günlük olarak bakıldığında SMA 200 tarafından destekleniyor.

Yükseliş yönünde, fiyat 73.35$ ‘ın üzerine çıktığında, 74$ ‘lık bir sonraki psikolojik bariyer ortaya çıkacak. Bu alan, haftalık SMA 100 ve SMA 50 kombinasyonu ile güçlenebilir, ancak açıkçası bu hedefi de boğaların ilk denemede çıkarması muhtemel gibi değil. Fiyat bu engeli aşabilirse, üzerimizde uzun bir konsolidasyon süresi belirlenebilir.

LTC / USD günlük grafik

MimbleWimble Uygulaması Hakkında Grin Geliştirici Raporları

Litecoin protokolünde gizlilik özellikleri uygulamakla görevli Grin geliştiricisi David Burkett, işin ilerleyişini açıkladı. Özel bir blog yayınında, Burkett etkileşimli olmayan işlemlerin entegrasyonunu duyurdu. Bu özellik sayesinde, bir gönderici bir işlem başlattığında artık bir alıcının çevrimiçi olmasına gerek kalmıyor. Geliştirici, bu özelliğin kullanıcı deneyimini önemli ölçüde artıracağını söylüyor.

David Burkett:

MW kullanmanın en büyük zorluğu, gönderen ve alıcının iletişim kurması ihtiyacıdır, bu da alıcının gönderirken çevrimiçi olmasını gerektirir. Teklifim, yakında yayınlanacak olan yazının güncellenmiş bir versiyonuyla birlikte bu ihtiyacı ortadan kaldırıyor. Bu, büyük bir UX engelini kaldırır, uzun süreli bakım gereksinimlerini sınırlar ve soğuk depolama yoluyla almayı destekler, böylece donanım cüzdanlarının daha kolay desteklenmesini sağlar.

Bunun dışında Burkett üzerinde çalışacağı bir sonraki özellikleri açıkladı. Böylece işlemsel yeteneklere sahip bir veritabanı çerçevesi geliştirmeyi planlıyor. Bu, Litecoin‘in gizlilik özelliklerinin geliştirilmesini hızlandırmaya yardımcı olacak.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu