Altcoin HaberleriManşetTop 10

Litecoin’in Miami Dolphins İle Olan İlişkisi Yanlış Mı Oldu?

Sponsorlu İçerik

Ünlü Amerikan futbol takımı Miami Dolphins, bu yılın başlarında kripto para birimi  Litecoin‘i duyurduğunda oldukça şaşkınlık yarattı; ancak işbirliğinin şansı azalıyor gibi görünüyor.

Litecoin kurucusu ve Litecoin Vakfı‘nın genel müdürü iki kez Super Bowl şampiyonu olan ile ortak olmaktan heyecan duyuyor. Ne yazık ki, dernek henüz önemli bir eylem görmedi. Ekim ayı itibariyle, Litecoin ile sadece 47 işlem yapıldı.

Ortaklığın istenen ilgi alamamasının birçok nedeni olsa da, öncelikli sebeplerden biri sınırlı sayıda teklif. Her ne kadar Litecoin’in ödeme sistemlerine girmesi, 50/50 çekiliş biletinin % 20’sinin satışını arttırsa da, bunların yarısı Miami Dolphins Vakfı’na bağışlandı. Ödeme yöntemlerine çok yaygın ve kolay erişilebilir.

Ayrıca, ekibin yönetimi, Litecoin‘in önemli bir tanıtım almasını sağlamak ve takımın stadyumdaki marka ve reklam stratejilerinin önemli bir parçası olmasını sağlamak için zayıf kalıyor. O zaman bile, bu stratejik ittifakın genel ilgisi hayal kırıklığı yarattığından, pek çok taraftarın dikkatini çekemedi gibi görünüyor.

Kripto paralar spor endüstrisine stratejik ittifaklar ile girmeye devam etse de, Bitcoin dışında herhangi bir varlığın ana akıma girmekte zorlandığı açıkça görülüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu