Altcoin HaberleriManşetSon DakikaTop 10

Litecoin’in MimbleWimble Uygulaması Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Sponsorlu İçerik

Grin++ ve Beam blokchain‘in geliştiricisi ve Litecoin MimbleWimble‘nin gizlilik protokolünü uygulayan ana geliştiricisi David Burkett, Litecoin Vakfı için temel protokol tasarımının hazır olduğuna dair bir ilerleme raporu yayınladı.

Burkett, yayınlanan kodun çoğunun zaten Grin++ için yazılmış olduğunu belirtti. Burkett bunu yaparken her kod satırını iki kez kontrol ettiğini belirtti.

Rapora dayanarak, temel mantık Grin++ ve Litecoin arasında paylaşılacak. Elde edilen temel ilerleme kalıpların standartlaştırılması. Bu, eksik testleri tutarsız olarak geri doldurmak ve daha iyi belgeler eklemek zorunda bıraktı.

Burkett, Ocak ayı için planlarını da paylaştı. Kod oluşturma yöntemini yeniden gözden geçirilecek. Tüm Grin ilerlemesini Litecoin blok zincirine aktaracak ve veritabanı uygulamalarını libmw-core adı verilen benzersiz bir geliştirme araç setine taşıyamayı amaçlıyor.

David Burket, MimbleWimble’ın Litecoin protokolünü uygulanmasına tam zamanlı katkıda bulunuyor.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu