Altcoin HaberleriKripto Para AnalizleriManşetTop 10

Litecoin(LTC) Hedef Arıyor!

Sponsorlu İçerik

Kripto para konusunda geleceği ön görülen koinlerden olan LTC de hareket var! Hatırı sayılır yatırımcısı bulunan Top 10 koinin her hareketi yatırımcısı tarafından oldukça merak ediliyor. BTCye bağlı hareket seyreden LTC, sazı eline almış gibi görünüyor.

LTC Günlük Grafik

LTC / USD ardışık üç boğa gününü birleştirmeyi başardı ve bu süre zarfında 51.70 $ ‘dan 71.46 $ ‘a yükseldi. Bu dönemde, fiyat 20 günlük Bollinger Bandının üzerine çıktı ve RSI 77.15‘e çıktı. Her iki gösterge de LTC / USD‘nin şu anda aşırı fiyatlandığını ve yakında düşüş düzeltmesi ile karşı karşıya kalabileceğini gösteriyor. 

MACD yükseliş eğilimi gösterirken, Elliott Osilatörünün beş düz yeşil mum oturumu var. SMA 20 de elbette SMA 200‘ün üstünden geçecek gibi görünüyor. Tüm bunlar, kısa vadeli bir düşüş düzeltmesinin köşede olmasına rağmen, genel pazar hissinin yükselişini sürdürdüğünü gösteriyor.

Notlar:

  • LTC / USD, 20 günlük Bollinger Bandının üzerine sıçradı.
  • RSI göstergesi aşırı alım bölgesinde 77.15 civarında seyrediyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu