Altcoin HaberleriManşetTop 10

Mahkeme, Ripple davalarının birleştirilmesini onayladı

Sponsorlu İçerik

XRP‘nin ABD yasası anlamında menkul kıymet olup olmadığı sadece ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ve yatırımcılar için değil, aynı zamanda birkaç yıl boyunca çeşitli mahkemeler için de endişe konusu haline geldi. İki yıldan fazla bir süre önce, Ryan Coffey Ripple aleyhindeki ilk davayı XRP‘nin kayıt dışı menkul kıymet olduğunu iddia ederek başlattı. Bu iddia reddedildi, ancak daha sonra başka davalar ortaya çıktı.

Birkaç ay öncesine kadar, Kasım 2018’den beri Kaliforniya eyaletinde bekleyen ve davacı Bradley Sostack tarafından yönetilen sadece bir sınıf eylem davası vardı. Bununla birlikte, 2020’de iki yeni dava ortaya çıktı. Mart ayında Simmons ve Ripple Labs Inc. davası New York eyaletinde başlarken, Mayıs ayında Bitcoin Manipulation Abatement LLC, California’daki Ripple Labs Inc.’e karşı dava açtı.

Sadece birkaç hafta önce açılan Bitcoin Manipulation Abatement LLC’nin davası, Ripple Labs’ı ve en eski dava açan Bradley Sostack’ta, iki davayı birleştirmek için 11 Mayıs’ta ortak bir dava açmalarını istedi. Harekette, Ripple ve Sostack, iki hakimin farklı hâkimlerden önce ele alınmasının verimsiz, gereksiz külfetli ve mükerrer çalışma olacağını savundu. Davaları birbirine bağlamak adalet ve yasal ekonominin çıkarlarına hizmet edecek.

ABD’nin Kuzey Kaliforniya Bölgesi Bölge Mahkemesi’nden Yargıç Phyllis J. Hamilton, davaların birleştirilmesi zamandan ve paradan tasarruf edip çelişen sonuçlardan kaçınacağı için şimdi harekete geçti. Hakim, kararında iki davanın esasen aynı mülkiyet ve olayları ve aynı tarafları ilgilendirdiğini belirtti.

Diğer altcoin haberleri için enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu