Altcoin HaberleriManşetTop 10

MoneyGram CEO’su: XRP Tüccarları, ODL Genişlemesinde Önemli

Sponsorlu İçerik

Ripple’ın MoneyGram’la olan işbirliği 2019’da manşetlere taşındı ve iki firma ortak sınır ötesi havale işlemlerini artırma çabalarını bir araya getirdi.

Amerikan fintech şirketi geçtiğimiz günlerde, Ripple’ın talep üzerine likiditesinin başarılı bir şekilde denenmesinin ortaklığına güvenilir bir temel attığını ve Ripple’In başlangıçtaki 50 Milyon$ ‘lık öz sermaye yatırımına 20 Milyon$ ‘lık bir yatırım daha yaptığını açıkladı.

CNN’den Julia Chatterley’le yaptığı son röportajda MoneyGram’ın CEO’su Alex Holmes, mevcut Ripple ortaklığını ve ileriye dönük havale koridorlarını genişletme planlarını paylaştı.

MoneyGram’ın ODL’nin kullanımı Temmuz’da yayınlanmaya başladığından beri arttı ve Holmes, 100 Milyon$ değerindeki işlemlerin birkaç gün önce tamamlandığını iddia etti. Ancak, hacim artışının yalnızca MoneyGram’a bağlı olmadığını vurguladı.

Alex Holmes:

“Platforma katılımımızı arttırmaya devam etmek istiyoruz. Ancak kesinlikle başkaları geliyor. Geldikleri hız, gerçekte ne kadar hacim ve hangi zaman diliminde yapabileceğimizi belirleyecektir.”

Piyasayı genişletmek için, yeni alıcıların ve satıcıların, XRP‘ı arka uçta ticaret yapacak alana girmeleri gerektiğini, dolayısıyla genişlemenin ne kadar hızlı gerçekleşebileceğini ve ‘hacimsel bir tartışma’ haline getirdiğini de sözlerine ekledi.

MoneyGram CEO’su, Ripple ile olan ortaklığının ve XRP kullanımının, havale endüstrisinde kendi hedeflerine yardım ettiği için dostane olduğunu vurguladı.

Alex Holmes:

“Gerçekten Ripple ile ilgili olan bu işi büyütmeye çalışırken likidite ve ihtiyaçlarımızı kullanarak bu sektörün büyümesini kolaylaştırabiliriz.”

Daha önce, MoneyGram, Ripple şirketine yaptığı ilk yatırımla sektöre katıldıktan sonra toplum tarafından eleştirildi. Buna karşılık olarak Holmes, ortaklığın her iki tarafın da yararına olacağını belirtti. Bağlılığı, hem Ripple hem de MoneyGram için ‘kazan-kazan‘ durumu olduğunu iddia ederek karşılıklı bir ortaklık olarak tanımladı.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu