Altcoin HaberleriManşetTop 10

MoneyGram sorumlusu: XRP’in dijital dönüşümde temel rolü var

Sponsorlu İçerik

Para transferi devi MoneyGram, Ripple’ın kripto para birimi XRP‘nin şirketin dijital havalelerini artırma çabasının önemli bir parçası olduğunu açıkladı.

PaymentsSource’tan yeni bir rapora göre, MoneyGram operasyon sorumlusu Kamila Chytil, ”MoneyGram’ın dijital tekliflerini genişletmeye ve örneğin Ripple ile anlık FX çözümünde XRP kullanmak için ortaklık kurarak operasyonel verimliliklerini artırmaya odaklanıyor” açıklamasını yaptı.

Son iki ay içinde, Teksas merkezli ödeme şirketi coronavirüs pandemisinin ortasında dijital işlemlerinin arttığını bildirdi.

31 Mart 2020 tarihinde sona eren çeyrekte, MoneyGram’ın dijital işlemleri yıllık %57 büyürken, giriş işlemleri yıllık %6 düşüş gösterdi. Ayrıca, dijital işlemler ilk çeyrek sonunda tüm MoneyGram havalelerinin %18’ini temsil ediyordu.

Geçen ay, şirketin dijital işlemleri yıllık %81 oranında arttı, çünkü çevrimiçi havaleler MoneyGram işlemlerinin %28’ini aldı. Bununla birlikte, MoneyGram’ın XRP’nin entegrasyonu için henüz ilk günler olmasına rağmen hızla büyümeye başladı. Şirket, Meksika ve ABD arasındaki işlem hacminin %10’una güç sağlamak için dijital varlığı kullandığını açıkladı.

Chytil, dijital işlemlerde yaşanan yükselişin şirketin alandan yararlanmak için erken çabalarının sonucu olduğunu söyledi.

Kamila Chytil:

“Daha önce, MoneyGram çok işlem odaklıydı. Paranın nereye gittiğini ve kimin gönderdiğini biliyorduk, ancak müşteri odaklı olmanın anahtarı olan şeylere odaklanmadık. E-postalar, SMS ve sohbet yoluyla dijital müşterilerimizle kendi dillerinde kişiselleştirilmiş bir şekilde iletişim kurmaya başladık. Bir ton işti, ama karşılığını veriyor.”

Haziran 2019’da Ripple, stratejik bir ortaklık imzalamak için MoneyGram’da 50 milyon dolarlık bir hisse satın aldı.

Diğer altcoin haberleri için enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu