Altcoin HaberleriTop 10

OKEx, EOS/USDT Vadeli İşlem Ticareti Lansman Tarihini Açıkladı

Sponsorlu İçerik

Kripto para borsası OKEx, 2 Aralık 2019’da saat 06:00’da (UTC) yayınlanacak olan bir özellik olan EOS/USDT Vadeli İşlemleri alım satım işleminin başladığını duyurdu. OKEx Vadeli İşlem pazarındaki EOS / USDT Vadeli İşlem sözleşmelerinde 0,01x – 50x kaldıraç kullanılabilecek. Diğer özellikler arasında 0,1 EOS kontrat birimi ve 0,001 minimum fiyat değişikliği boyutu bulunmaktadır.

OKEx, bu yılın kasım ayının ikinci haftasında Tether marjlı Vadeli İşlemleri başlattı ve 5 Kasım’da başlayan bir simülasyonu gerçekleştirdikten sonra, borsa işlem platformunda BTC/USDT teklifini listeledi.

OKEx CEO’su Jay Hao:

“USDT Vadeli İşlem Sözleşmemizin simülasyonu çok başarılı geçti ve OKEx topluluğundaki yatırımcılardan olumlu geri dönüşler aldık. OKEx’te, kripto para birimi ticareti için güvenli, güvenilir ve istikrarlı bir ortam geliştirdik ve müşterilerimizin çıkarlarına göre yeni hizmetler sunmaya çalışıyoruz. Büyüyen uluslararası kullanıcı tabanımızın çıkarlarını karşılamak için Vadeli İşlem pazarımıza ve Perpetual Swap pazarının yanında USDT lineer sözleşmesini eklemek için heyecanlıyız.”

Ayrıca, Bitcoin’in yüksek oynaklığı, Vadeli İşlem piyasasının hız kazanmasına yol açtı. ICE’ın Bakkt Bitcoin Vadeli İşlemleri ticareti BTC‘ye olan güçlü kurumsal ilgiyi vurguladı. Ek olarak, önde gelen kripto borsası Binance’in Vadeli İşlemleri, günlük hacmi beta lansmanını takiben 24 Eylül’de yayına girdikten sonra önemli bir başarı kazandı. Binance Vadeli İşlemlerin ticaret hacmi ilk defa 1 milyar doların üzerine çıktı.

Vadeli İşlemler ticaret hacmi şubat ayında 104.5 milyar dolardan 412.7 milyar dolara yükseldi. Temmuz ayında ortalama yüzde 39 büüdü. Kripto vadeli işlemlere ilişkin işlem hacmindeki artış, Nisan 2019’dan bu yana Bitcoin değerindeki hızlı yükselişin yol açtığı olumlu piyasa duyarlılığına bağlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu