Altcoin HaberleriManşetTop 10

Pentoshi: XRP, iki katına çıkmaya hazır!

Sponsorlu İçerik

XRP, son birkaç gündür Bitcoin’i takip ediyor. Kripto para birimi, son 24 saatte %2.60 artarak 0.288 dolar seviyesinde işlem görüyor.

XRP, 0.30 dolarlık psikolojik ve teknik direncin altında kalırken, teknik bir analist yükselişe geçtiğini açıkladı. Önümüzdeki haftalarda kripto para biriminin neredeyse iki katına çıkabileceğini ve yakında 0.50 dolara yaklaşacağını belirtti.

”XRP yükselmeye hazır!”

XRP, geçen hafta yerel zirvelere ulaştıktan sonra önemli bir yatay seviyede duruyor. Analist Pentoshi, son zamanlardaki zayıflığa rağmen kripto para biriminin önümüzdeki haftalarda 0.475 dolara yükselmeye hazır olduğunu söyledi.

Blockfyre’da teknik analiz başkanı olan Pentoshi, 23 Ağustos’ta konu hakkında şunları yazdı:

“XRP 3 yıl öncesine dayanan bu çok önemli S / R etrafında hala konsolide oluyor. Nihayetinde bunun önümüzdeki birkaç ay içinde kendi hızına göre yükselmesini bekliyorum. Önümüzdeki haftalarda 0.475 dolara kadar yükselebilir.”

Analist, daha uzun vadede, makro fiyat kalıpları ortaya çıktıkça, XRP’nin sonunda 1 dolara doğru hareket edeceğine inanıyor.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu