Altcoin HaberleriManşetTop 10

Peter Brandt: XRP dolandırıcılık yapıyor

Sponsorlu İçerik

Efsanevi emtia analisti Peter Brandt, son Twitter yorumuna göre XRP‘nin manipüle edilmiş bir dolandırıcılık olduğuna inanıyor. Ayrıca, token fiyatının neredeyse sıfıra gidebileceği tahminini tekrarladı.

Mayıs ayında Brandt, otuz yılı aşkın ticaret deneyiminin ona meşru projeleri olası dolandırıcılıklardan ayırt etmeyi öğrettiğini belirtti. Daha önceki bir tweet’te, geçtiğimiz yıl için neredeyse XRP‘nin fiyatının sadece hodl yapanlar tarafından desteklendiğini iddia etti.

XRP Ekim 2019’dan beri agresif satış baskısı altında. Bitcoin son zamanlarda 10.000 doların üzerine yükselmeyi başardı, XRP Şubat zirvesinin yüzde 42 altında işlem görüyor.

Brandt, XRP‘yi çıkmaz sokak olarak görürken, ücretsiz olarak verilmesi gerektiğini söyledi. Ayrıca, 2019’un en iyi performans gösteren altcoin‘lerinden olan Chainlink‘in (LINK), XRP sahipleri tarafından satın alındığını ve fiyatının şişirildiğini iddia etti.

Diğer altcoin haberleri için enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu