Altcoin HaberleriSon DakikaTop 10

Popüler Kripto Para Cüzdanı Bitcoin Cash Desteğini Ekledi

Sponsorlu İçerik

Piyasa değeriyle dünyanın en iyi dijital varlıkları arasında bulunan Bitcoin Cash (BCH), çoğu kripto para servis sağlayıcısı tarafından kabul ediliyor ve liste büyümeye devam ediyor. BCH desteğini ekleyen en son platform, 10 milyondan fazla indirme ile popüler kripto para cüzdanı Imtoken oldu.

Imtoken‘i işleten şirket, bugün çok zincirli kripto para cüzdan uygulamasına Bitcoin Cash desteği eklediğini açıkladı. Yeni BCH cüzdan seçeneği, milyonlarca Imtoken kullanıcısının popüler kripto parayı kabul eden çok sayıda hizmet ve tüccar ile hızlı, ucuz ve güvenilir ödemeler yapmasını sağlayacaktır.

Imtoken CEO’su Ben He:

“Mobil ödemeleri mümkün kılmak için ortak bir hedefimiz olduğu için BCH’yi desteklemekten heyecan duyuyoruz. Dijital varlıklarda yapılan ödemeler son yıllarda büyüme kaydetti ve kullanıcılarımıza BCH ile hızlı ve daha ucuz ödemeler için bir yol sunmaktan heyecan duyuyoruz.”

Imtoken

Mayıs 2016’da kurulan Imtoken, Blockchain teknolojisi ile genel kitleler arasındaki boşluğu basit, güvenli ancak güçlü bir dijital varlık yönetimi aracıyla köprülemek için tasarlandı. Çin pazarından sonra 200’den fazla ülkeden milyonlarca kullanıcıya genişleyerek dünyanın en popüler Ethereum cüzdanı olarak biliniyor.

Mayıs 2018’de, Venture firması IDG Capital, Imtoken’in A Serisi finansman turuna 10 Milyon$ yatırım yaptı. Daha sonra toplanan paranın, cüzdan şirketinin Çin’in kendi piyasasının ötesinde uluslararası bir genişlemeyi finanse etmesinin yanı sıra yeni kripto paralar için destek sağladığı biliniyor. Haziran 2018’de Imtoken, Singapur ofisini küresel merkez olarak resmen kurdu.

Mobil cüzdan uygulaması şimdiden dünya çapında 10 milyondan fazla indirme gerçekleştirdi ve 8 milyonu sadece Çin‘den geliyor. Geliştirme ekibi, kullanıcı arayüzü ve kullanıcı deneyimi tasarımından ödün vermeden kusursuz güvenlik standartlarını korumaya öncelik veriyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu