Altcoin HaberleriTop 10

Quantstamp: Cardano, ikinci büyük DeFi platformu olabilir

Sponsorlu İçerik

Quantstamp CEO’su Richard Ma, yeni bir röportajda Cardano‘nun Ethereum’un arkasındaki en büyük ikinci DeFi platformu olacağını söyledi.

Analiz platformu Defipulse’nin şu anki verilerine göre, Ethereum’daki DeFi’ye bağlı sermaye 4.32 milyar dolarlık yeni bir rekor değere yükseldi. Özellikle, çok kısa sürede baş döndürücü derecede yüksek kâr fırsatlarına sahip yeni projelerin piyasaya sürülmesi, yeni yatırımcıları pazara çekti. Böylece, bu süreçte yeni sermaye yarattı. Güvenlik şirketi Quantstamp tarafından yapılan bir analize göre, Cardano ikinci en büyük DeFi platformu olabilir.

Cardano sektördeki en iyi koda sahip

Quantstamp CEO’su Richard Ma ve Cointelegraph arasındaki yeni röportajda Ma, Cardano’nun sektördeki ikinci en büyük DeFi platformu olma potansiyeline sahip olduğunu belirtti. Ona göre, Cardano tüm Blockchain sektöründe en iyiler arasında yer alan kaynak koduna sahip. 29 Temmuz 2020’de başarılı Shelley hard fork’tan sonra, temelleri uzun vadeli rakibi Ethereum’u geçebilecek şekilde atıldı:

”Kodu sağlam bir şekilde test etmek ve düzgün bir şekilde oluşturmak için çok fazla çaba harcadıkları görülüyor. Ayrıca son zamanlarda prysm’i eth 2.0’dan denetledik. Kalite açısından prysm’e benzer şekilde, gördüğümüz en iyi kod tabanlarından biri olduğunu söyleyebiliriz.”

Geçen yılda Quantstamp yöneticisi Jaye Harill, artan popülaritesi ve aşamalı adaptasyonu nedeniyle Cardano’nun en popüler DeFi platformu olabileceğini belirtti.

Hoskinson: Akıllı sözleşmeler yıl sonuna kadar başlatılacak

Charles Hoskinson, Cardano Blockchain’deki akıllı sözleşmelerin ve yerel varlıkların yıl sonuna kadar piyasaya sürüleceğini açıkladı. Hoskinson’a göre, Cardano, işlemlerin Ethereum’dan daha düşük bir gecikme ile hızlı ve ucuz bir şekilde işlenmesini sağlayan yeni Hydra zincir dışı protokolü ile rakiplerine göre önemli bir avantaja sahip olacak.

”Akıllı sözleşmeler ve yerel varlıklar bu yıl geliyor. Gecikme süremiz Ethereum’dan daha düşük.”

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu