Altcoin HaberleriManşetSon DakikaTop 10

Ripple, 100 Milyon XRP’nin Kilidini Açtı!

Sponsorlu İçerik

Salı günü, 3. en büyük kripto para olan XRP, kripto para pazarının geri kalanıyla birlikte yükselmeye başladı ve 0.24$ bölgesini yeniden kazandı. Kripto para küçük bir geri çekilmeyle 0.23$ ‘dan işlem görüyor. Yine de CoinMarketCap verilerine göre %7.23‘lük bir XRP büyümesi mevcut.

Bu sırada Ripple, emanet cüzdanından 100 milyon XRP‘nin kilidini açtı. Topluluktaki bazı kişiler, uzun zamandır beklenen fiyat artışının ortasında kilidin açılmasından dolayı fiyat manipülasyonunun gerçekleştiğine inanıyorlar. İşlem, Whale Alert tarafından tespit edildi.

Geçmişte, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, topluluğa Ripple’ın XRP fiyatını manipüle etmediğini ve fiyatın düşük olmasıyla ilgilenmediğini söyledi. Ancak yorum dizisindeki XRP sahipleri, Ripple‘ın kâr elde etmek için XRP’nin kilidini açtığını öne sürüyorlar.

Bithumb 29 milyon XRP Hamlesi Yaptı

Whale Alert, 29.000.000 XRP‘nin (6.767.373$) 14 Ocak’ta Bithumb borsasından kayıtlı olmayan bir kişinin cüzdanına taşındığını tespit etti.

Ancak bithomp.com web sitesi, bu bilinmeyen cüzdanın Bithumb tarafından etkinleştirildiğini gösteriyor. Sözü edilen tweet altındaki yorumların aksine, bu sefer XRP sahipleri bu işlemin bir sonraki yükselmenin işareti olabileceğini düşünüyorlar.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu