Altcoin HaberleriManşetTop 10

Ripple, 2 milyar dolarlık XRP havale hacmine ulaştı

Sponsorlu İçerik

Ripple, Ekim 2018’de piyasaya sürülmesinden bu yana XRP havale platformunda ne kadar hacim aktığını ortaya koyuyor.

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, şirketin XRP’yi dünya çapında para taşımak için kullanmak üzere tasarlanan kripto tabanlı sınır ötesi ödeme platformunun bugüne kadar 2 milyar dolarlık bir hacim işlediğini söyledi.

Garlinghouse ayrıca, platformdaki toplam hacmin Temmuz 2019 ile Temmuz 2020 arasında 11 kat arttığını belirtti. Ripple’ın ortağı MoneyGram, havale ağının en büyük kullanıcısı olmaya devam ediyor ve ABD-Meksika arasındaki işlemlerinin yaklaşık %10’unu işlemek için kullanıyor.

Gelecekte Ripple’ın XRP kullanımına gelince, Garlinghouse şirketin piyasa değeriyle üçüncü en büyük kripto para biriminin benimsenmesini artırma stratejisine devam edeceğini açıkladı.

“Sınır ötesi ödemeler gibi gerçek dünyadaki 10 trilyon dolarlık bir sorunu çözmek için XRP kullanmak işe yarıyor. MoneyGram, goLance, Viamericas, FlashFX, Azimo dahil olmak üzere iki düzineden fazla müşterisi ile ODL gemisinde.”

Ripple, itibari parayı XRP’deki eşdeğeri ile başka bir ülkeye göndermek için kripto para borsaları ile çalışıyor. Gönderilen XRP’ler yine kripto para borsaları aracılığıyla tekrar itibari para birimine dönüştürülüyor.

Şirket, toplam XRP arzının yarısından fazlasına sahip. Ripple, sahip olduğu varlıkların durumu ile ilgili son raporunda, XRP’nin havale likiditesini artırmak amacıyla 2020’nin ikinci çeyreğinde 32.55 milyon dolar değerinde XRP sattığını söyledi.

Rapora göre şirket, yan kuruluşu XRP II aracılığıyla ikincil piyasada da XRP satın aldı.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu