Altcoin HaberleriTop 10

Ripple, 21 Yıl Daha XRP Satmaya Devam Edecek

Sponsorlu İçerik

San Francisco merkezli sınır ötesi ödeme şirketi Ripple, önümüzdeki 21 yıl boyunca XRP‘yi satmaya devam edecek. Ripple, toplam 100 milyar XRP arzının yarısından fazlasına sahip ve 2017’de satışlarını yönetmek için bir emanet programı oluşturdu.

Kripto para birimini kapsayan bağımsız bir medya kaynağı olan XRPArcade‘den yeni bir rapora göre Ripple, 2017 yılının Aralık ayından bu yana ayda ortalama 196 milyon XRP sattı. Bu oranda şirket, 2041 yılının Nisan ayına kadar satışlarına devam edecek.

Toplam 5.5 milyar XRP, Ripple’ın emanet cüzdanlarını kalıcı olarak terk etti, bu da şirketin toplam 1.03 milyar dolarlık XRP sattığını gösteriyor.

XRP‘yi üçüncü taraflara dağıtmak için kullanılan bilinen bir Ripple cüzdanı oldukça aktif ve Şubat ayında bilinmeyen cüzdanlara 75.202.210 XRP gönderdi.

2020 yılının ilk çeyrek XRP Piyasalar Raporunu Nisan ayı sonuna kadar açıklayacak olan Ripple, son aylarda üçüncü en büyük kripto para biriminin satışını yavaşlattı. Geçen yılın dördüncü çeyreğinde şirket, tezgah üstü (OTC) işlemlerde doğrudan kurumsal oyunculara 13.08 milyon XRP sattığını açıkladı. Şirket, kripto para borsalarında XRP satmadı.

Bununla birlikte, Ripple‘ın sahibi olduğu cüzdanlar sadece kurumlara satış için kullanılırken, Şubat ayında bilinmeyen cüzdanlara 17 milyon dolar değerinde 75.202.210 XRP göndererek oldukça aktifti.

Ripple, kripto varlık hareketleri hakkında ilk çeyrek özetini yayınladığında satılan XRP‘nin tam miktarını ortaya çıkaracak.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu