Altcoin HaberleriManşetTop 10

Ripple, 27 Ayda Ne Kadar XRP Sattı?

Sponsorlu İçerik

Ripple, sattığı XRP‘nin dolar değeri hakkında üç aylık raporlar yayınlasa da, satılan toplam XRP sayısını açıklamıyor. XRPArcade’in yeni raporu, Ripple‘ın Aralık 2017’den bu yana sattığı gerçek XRP sayısına ışık tutuyor.

2017 yılının Aralık ayında Ripple, dijital varlık satışını kontrol etmek için 55 milyar XRP‘ı (toplam arzının % 55’ini) kriptografik olarak güvenli emanet hesaplarına kilitledi. Emanet programına göre, Ripple her ay 1 milyar XRP‘ı satışa sunacak. Ve şirket ayda 1 milyar XRP‘nin bir kısmını sattıktan sonra, geri kalanını ise emanete geri kitleyecek.

XRPArcade’in yeni raporuna göre, Ripple 27 ayda 27 milyar XRP‘nin kilidini açtı ve 21.6 milyarını emanete geri kilitledi. Hesaplama, fintech şirketinin ayda ortalama 200 milyon XRP, toplamda 5.4 milyar XRP sattığını gösteriyor.

Ripple, son aylarda kripto para borsalarında XRP satışlarını yavaşlattı. Şirketin son XRP piyasa raporuna göre, şirket geçen yılın dördüncü çeyreğinde kripto para borsalarında XRP satmadı ve tezgah üstü piyasasında (OTC) 13.08 Milyar $ değerinde XRP sattı.

Ripple, üçüncü en büyük kripto para biriminin fiyatını etkilemek için çok az XRP sattığını söylese de, San Francisco merkezli şirket, kripto varlıklarını sattığı için uzun süredir eleştiriliyor. Yatırımcılar, bu satma işlemlerinden dolayı fiyatın yükselmediğini düşünüyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu