Altcoin HaberleriManşetTop 10

Ripple: 350 finans kurumu küresel ödeme ağına katıldı

Sponsorlu İçerik

Üst düzey bir Ripple yöneticisi, 350 civarında finans kurumunun şimdi San Francisco merkezli şirketin ödeme teknolojisini kullandığını açıkladı.

Ripple’ın Güney Asya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika genel müdürü Navin Gupta, uluslararası hukuk firması Nishith Desai Associates ile yaptığı röportajda Ripple şirketinin son verilerini paylaştı. Gupta’nın yaptığı açıklamaya göre, şirketin teknolojisini her gün kullanan yaklaşık 350 finans kurumu var.

Ripple, Covid-19 salgınının ekonomik etkisine rağmen yeni müşteri eklemeye devam ediyor. Müşterilerinin yaklaşık 13’ünün uluslararası havale işlemlerine güç vermek için XRP kripto kripto para birimini kullandığını doğruladı.

Geçtiğimiz Kasım ayında Ripple, parayı sınır ötesine taşımak için ödeme sistemlerini kullanan yaklaşık 300 müşterisi olduğunu açıkladı. Ayrıca, yaklaşık bir yıl önce şirket RippleNet‘e yaklaşık 200 finansal kurumun katıldığını açıkladı. Şirket, 2020 yılı sonunda 400 müşteri tabanına ulaşmayı hedefliyor.

Diğer altcoin haberleri için enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu