Altcoin HaberleriManşetTop 10

Ripple, Amerika Birleşik Devletleri’ni terk edebilir

Sponsorlu İçerik

Ripple, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki düzenleyici ortam düşmanca kalırsa, merkezini Birleşik Krallık, İsviçre, Singapur veya Japonya’ya taşımayı düşünüyor.

Ripple’ın kurucu ortağı Chris Larsen, dün LA Blockchain Zirvesi’nde yaptığı röportajda, düzenleyici ortamın kripto para ve Blockchain şirketlerine düşman kalması durumunda şirketin ABD’den ayrılabileceğini açıkça belirtti. Fortune dergisinden Jeff Hohn Robert ile yaptığı röportajda Larsen, düzenleyici ortamdan duyduğu hayal kırıklığını açıkladı ve Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun kripto para sektörünü düzenleme konusundaki düşmanlık ve yetersizliğin ana suçlusu olduğunu belirtti.

Nihayetinde Larsen, aşırı düzenlemelere yanıt olarak Ripple’ın merkezini başka bir ülkeye taşımak üzere olduğu konusunda uyardı. Hemen hemen her ülkenin kripto paralar için ABD’den daha uygun bir düzenleyici ortam sunduğunu, ancak Ripple’ın ABD’den ayrılması durumunda İngiltere, İsviçre, Singapur ve Japonya’yı en olası noktalar olarak gösterdi.

Ripple’in olası göçünün, Birleşik Devletleri’nin birçok hizmeti üzerindeki etkisini sona erdirmeyeceğine inanıyor. Ancak Larsen, ana düzenleyici olarak ABD’nin değil başka bir ülkenin olmasının bir rahatlama olacağını söyledi.

ABD doları dünyanın rezerv para statüsünü kaybedebilir

Larsen, ABD hükümetinin kripto para şirketlerine yönelik düşmanlığının, dijital para alanındaki yenilikler söz konusu olduğunda Çin’e üstünlük sağladığına da dikkat çekti. Sonuç olarak, ABD küresel finans sisteminin liderliğini Çin’e kaptırabilir. Larsen’e göre, nihayetinde ABD doları dünyanın rezerv para birimi statüsünü kaybedebilir.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu