Altcoin HaberleriSon DakikaTop 10

Ripple Bir Kez Daha XRP İçin Harekete Geçti

Sponsorlu İçerik

Ripple bir kez daha XRP menkul kıymetler davasını reddetmek için dava açtı. Blockchain tabanlı ödeme çözüm şirketi, XRP güvenlik olsa bile, yatırımcıların davalarını çok geç getirdiğini savundu.

ABD’nin Kuzey Bölgesi’ndeki ABD Bölge Mahkemesi’nde yaptığı açıklamada Ripple, ihraç eden şirkete dava açan XRP yatırımcıları tarafından yapılan iddiaların orijinal iddialarına aykırı olduğunu söyledi. Ripple, mahkemeden, aleyhindeki açılan davayı tamamen reddetmesini istedi.

Ripple’ın XRP yatırımcıları, 2018’de kayıtsız tokenlerin satıldığı iddiasıyla şirket aleyhine dava açtılar. Ancak ağustosta, baş davacı Bradley Sostack, şirketin XRP’yi düzenlemesiz güvenlik olarak perakende yatırımcılara sattığını belirten bir değişiklik yaptı. Mahkeme, davayı 15 Ocak 2020‘de yargılayacak. Ripple, XRP’nin satışlarından % 0.095’lik bir paya sahip olduğunu iddia etti.

Ripple daha önce tamamen şirket aleyhindeki davayı reddetmek için bir dava açmıştı. Son dosyalamada, Ripple davacıların çelişkili ifadelerine dikkat çekti. Orjinal şikayette, 100 milyar XRP‘nin tümünün şirket tarafından havadan yaratıldığı, bunun da değiştirilen şikayete aykırı olduğu, Ripple her ay yeni XRP‘yi emanet cüzdanından çıkardığını söylüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu