Altcoin HaberleriManşetTop 10

Ripple, birinci çeyrekte MoneyGram’a 16.6 milyon dolar ödedi

Sponsorlu İçerik

Ripple, 2020 yılının ilk çeyreğinde uluslararası havale şirketi MoneyGram‘a toplam 16.6 milyon dolar değerinde XRP ödedi.

Halka açık bir havale şirketi olan MoneyGram, Cuma günü yayınlanan ilk çeyrek finansal raporunda, toplam faaliyet giderlerinin kısmen 16.6 milyon dolarlık Ripple piyasası geliştirme ücretleri, kısmen ilgili işlem ve 4.5 milyon dolarlık ticaret giderleri ile dengelendiğini açıkladı.

Ripple, RippleNet çözümünü yaygınlaştırmak için MoneyGram‘a teşvik ödemesi yapıyor ve MoneyGram bu ödemeleri gelir yerine kontra gider ve Ripple platformunda işlem yaptığı döviz hacmine dayanan piyasa geliştirme ücreti olarak sınıflandırıyor.

Özellikle, bu teşvikler MoneyGram‘ın bu yılın başlarında belirttiği gibi XRP şeklinde ödeniyor. Şirket, XRP için Ripple tarafından döviz piyasalarına likidite geliştirmek ve getirmek, ODL (Ripple’ın Talep Üzerine Likidite) platformu tarafından kolaylaştırılmış ve güvenilir bir döviz ticareti faaliyeti sağlamak için kullanıldığını açıkladı.

MoneyGram, XRP olarak teşvik alırken, kripto parayı uzun süre elinde tutmuyor. MoneyGram sözcüsü bu yılın başlarında, “XRP’yi alır almaz satıyoruz, herhangi bir XRP’ye sahip değiliz” açıklamasını yaptı.

Ancak sözcü, teşvik ödemelerinin nasıl belirlendiği veya ödemeden önce hangi koşulların yerine getirilmesi gerektiği konusunda herhangi bir açıklama yapmadı.

Ripple ve MoneyGram geçen Haziran ayında ortaklık kurdular. Anlaşmanın bir parçası olarak Ripple, havale şirketine toplam 50 milyon dolar yatırım yaptı. Anlaşmalarının 1 Temmuz 2023’te sona ermesi planlanıyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu