Altcoin HaberleriManşetSon DakikaTop 10

Ripple, Blockchain Oyunlarının Belkemiği Olacak

Sponsorlu İçerik

Blockchain oyunları hala yeni bir aşamasındadır. Fakat Ripple, sınır ötesi işlemler alanında üstünlüğünün tanınması ile Blockchain oyunlarının çeşitli sektörlerde algılanma şeklini dönüştürüyor.

Ripple şuan birçok önde gelen Blockchain oyun markasına güç veriyor. SBI‘dan Lee Joo-Hyuk, Ripple’ın gelişmekte olan oyun endüstrinin ön saflarında olduğunu söylüyor. Ripple, Xpring‘in yatırım kolu, Blockchain oyun dünyasını tanıtmak için 2019 yılında Forte oyun firması ile işbirliği yaptı.

Bu işbirliği, 10 Milyon Dolar fona sahipti. Blockchain oyun grubunu artırmak için yaptığı finansman turu ile kısa süre önce sonuçlanan SuperTree Serisi A fonlama turu altmış 62.7 Milyon Dolar sağladı. Kendisindeki yeni fonlarla, bu tür oyunların fikri mülkiyet haklarını satın almayı hedefleyecek.

SBI Kore‘den Lee Joo-Hyuk, oyunlarda Blockchain benimsenmesinin oransal bir artış göreceğinden bahsediyor ve Ripple‘ın bu yaklaşan yeni devrimin merkez üssü olacağını söylüyor.

Yenilikçi standartları güçlendiren SuperTree ve Forte gibi iyi oyuncularla sektör muazzam bir büyüme için hazırlanıyor. 2018’de başlatılan Tron Arcade, Blockchain oyunları için maksimum tanıtım kazanmaya odaklandı. Ubisoft ve Ultra gibi firmalarında Blockchain işbirliğinin benzer hedefleri var. Merkezi olmayan oyun kuşkusuz günümüzün gizlilik koruması olan Arcade endüstrisinde çekici bir kavramdır.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu