Altcoin HaberleriManşetTop 10

Ripple, Büyük Merkez Bankası ile İşbirliği Anlaşması Yaptı

Sponsorlu İçerik

Ülkenin en eski ve en büyük bankacılık kuruluşu olan Mısır Ulusal Bankası (NBE) Ripple ile ortaklık anlaşması imzaladı.

Mısır‘ın en büyük bankası olarak bilinen NBE, blockchain teknolojisini kullanan ilk bankacılık kurumu oldu. Artık kullanıcıları, neredeyse hiç vakit kaybetmeden sınır ötesi ödemeleri yapabilen RippleNet ağının üyesi oldu. NBE başkan yardımcısı Dalia El Baz, RippleNet‘in dünya çapında 300’den fazla finansal kurum ve bankayla birlikte çalıştığını ve gelecekte “katlanarak büyümesini” beklediğini söyledi. Yeni ortaklık ile sağlanan faydaların, NBE‘nin likidite yönetimini geliştirebileceğini ve yabancı para birimlerinde kazançlarını artırabileceğini belirtti.

Ken Research tarafından yapılan araştırmalara göre Mısır, dünyanın beşinci büyük havale piyasası ve toplam işlem değeri olarak 20.5 milyar dolara ulaşması bekleniyor. Ripple‘ın bu ülkede kullanım alanı bulmasının ne kadar önemli olduğunun bir kanıtı.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu