Altcoin HaberleriManşetTop 10

Ripple CEO’su: ODL’nin benimsenmesi yavaşlıyor

Sponsorlu İçerik

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse’a göre, On-Demand Liquidity (ODL)’nin benimsenmesi şu anda yavaşlıyor. Çünkü, henüz yeterli likidite bulunmuyor. Son çeyrekte XRP tabanlı ODL işlemleri, RippleNet’in işlemlerinin neredeyse beşte birini oluşturuyordu.

Ripple‘ın CEO’su ile Modern Consensus tarafından yapılan yakın tarihli bir röportajda Brad Garlinghouse, şirketin özellikle XRP ve buna dayalı sınır ötesi ödeme çözümü ODL ile ilgili iş faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Garlinghouse, On-Demand Liquidity talebinin şu anda Ripple için tüm talepleri karşılayamayacak kadar büyük olduğunu açıkladı.

Ripple CEO’su, ODL’nin fiat para birimlerini kabul etmek ve XRP’yi sınır ötesine taşımak için kripto para borsalarına güvendiğini savunarak bunu haklı çıkardı. Prensip olarak ODL, kripto para birimlerinin genel fiyat dalgalanması sorununu önlemek için saniyeler içinde transfer sunuyor. Bununla birlikte, bu yalnızca ODL’nin sisteminde ve belirli ödeme ağında, saniyeler içinde XRP alıp satmak için ortak borsaların yardımıyla yeterli likidite varsa garanti edilir.

Bu anlamda Garlinghouse, Ripple’ın ODL’nin benimsenmesini yavaşlatması gerektiğini çünkü şu anda talebi karşılamak için yeterli likidite bulunmadığını belirtti.

Ripple’da Ürün Kıdemli Başkan Yardımcısı Asheesh Birla’ya göre, Ripple ve ODL teknolojisi hala büyük adımlar atıyor. Birla röportajda “Ripple küresel olarak genişlemeye, RippleNet’e, özellikle ODL’ye yeni müşteriler getirmeye ve RippleNet işlemlerinde bir artış görmeye devam ediyor” dedi.

XRP fiyatı ile ilgili olarak Garlinghouse, uzun vadeli bir perspektife sahip olduğunu vurguladı. Nihayetinde Ripple CEO’suna göre, artan likidite müşteri kullanımını arttıracak ve dolayısıyla fiyat üzerinde olumlu bir etkiye sahip olacak.

Modern Consensus, Ripple Labs’a karşı halen devam etmekte olan toplu davalara ve ODL’ye yönelik tehditlerine de değindi. Dava kaybedilirse Ripple, XRP satışını durdurmaya zorlanabilir. Ripple Labs Genel Danışmanından Stuart Alderoty, davalar için ABD’deki yasal boşluğu sorumlu tuttu.

Ancak Garlinghouse, Ripple için olumlu bir sonuç konusunda iyimser. ABD Tüketici Finansal Koruma Bürosu’ndan gelen mektuba ve yakın zamanda XRP’nin kurumsal gözetimini onaylayan New York Eyaleti Finansal Hizmetler Departmanı’nın yeşil listesine atıfta bulundu.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu