Altcoin HaberleriManşetTop 10

Ripple CEO’su, Trump yönetimi ile 2 kez görüştü! Neden?

Sponsorlu İçerik

Yeni keşfedilen Beyaz Saray kayıtları, Ripple CEO’sunun 2018’de Trump yönetiminden üst düzey bir yetkili ile iki kez görüştüğünü gösteriyor.

ABD Yönetim ve Bütçe Ofisinden alınan belgeler, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse’un 26 Eylül ve 3 Ekim’de Başkan Caroline Moore’un özel asistanıyla bir araya geldiğini gösteriyor. Belgeler XRP meraklısı ve yatırımcı Steven Diep tarafından gün yüzüne çıkarıldı.

Caroline Moore, Başkan’ın özel asistanı olmasının yanı sıra, Genelkurmay Başkanlığı’nın da direktörü.

Toplantıların konusu gizli kalsa da, eski Ripple baş pazarlama stratejisti Cory Johnson, aynı yıl San Francisco şirketi ile Trump yönetimi arasındaki doğrudan görüşmelere atıfta bulundu.

“Beyaz Saray, Bitcoin madenciliğinin %80’inin ve Ethereum madenciliğinin çoğunun Çin’de gerçekleşmesinin ne anlama geldiğini düşünüyor gibi görünüyor.

XRP’ye baktığımızda madencilik yok. Bu nedenle yabancı kontrol açısından veya çevresel açıdan XRP çok farklı bir canavar. Ve yönetimle yaptığımız konuşmalarda bunu anlıyorlar. Ve bunun önemli olabileceğini düşünüyorlar. Washington ile düzenli görüşmeler yapıyoruz, regülatörler ve politikacılarla görüşüyoruz. Sadece ABD’de değil, tüm dünyada bunu yapmaya kendini adamış bir ekibimiz var.”

Ripple, uzun süredir ABD regülatörlerini kripto paralar üzerinde akıllı ve mantıklı politikalar benimsemeye zorluyor.

Geçen yılın Temmuz ayında şirket, Wall Street Journal’da Kongre üyelerini kripto para birimleri hakkında bilgi edinmeye, gelişmekte olan ve gelişen teknolojiye yatırım yapan ABD şirketlerini koruyan politikalar oluşturmaya çağıran tam sayfa bir ilan yayınladı.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu